Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mennyire toleránsak a Star Wars-szal szemben? Hátrányt jelent-e az ha a pasi Star Wars rajongó?
Ha nem beszél nekem róla, és nem akarja rám erőltetni akkor oké.
Nekem olyan ismerősöm van aki Die Hard rajongó. Egyszer nálunk vendégeskedett és ment a film a tv-ben. Meg kellett nekünk is nézni. Tesóm a kanapén feküdt, az elején elaludt, én a feléig bírtam, ülve elaludtam, arra ébredtem hogy dőlök el. Ránéztem erre pasira, ő tejesen izgatottan nézte a filmet.
Én nőben ismertem olyat aki a zseniálisan unalmas Titanicot erőltette.
Csakmer' há' Dikáprió! Igaz ez nem most volt.
De ami kizáró ok lenne, ha a nő a"Bond" filmeket erőltetné. Azok aztán az unalom új dimenziói, ráadásul a "pozitív hős" egy bunkó szar, mint a legtöbb angol főhős (Sherlock, Bond, Avengers (nem az ájronmenes) filmből az a pasas stb.)
Isten bizony egyszer megpróbáltam megnézni...egy részt tán láttam is. Amelyikben az a cuki kis fehér barna golyó alakú robotocska van...ennyi maradt meg.
Látta h nem hozott lázba a dolog...most Alien-nel próbálkozik :-) nem szeretem na.
Én szeretem. Egy közös Star Wars-marton kifejezetten jól hangzik.
20/l
Hát nem mindet láttam, kettőt kellett eddig életemben végigszenvedni, és mindkettő rossz volt. Nem szimpatikus ahogy mindig bunkózik a főhős, végig IDDQD, sosem sérül, mindig van valami "vicces" (bunkó) dumája stb. Kicsit olyan mintha Rambo vagy Svárcenegger öltönyben nyomulna és kapna pár bunkóbb beszólást.
Igaz a két Bond-film közül egyikben sem a klasszikus színész volt. (Sánkáneri(?))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!