Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányok mennyire toleránsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok mennyire toleránsak a Star Wars-szal szemben? Hátrányt jelent-e az ha a pasi Star Wars rajongó?

Figyelt kérdés
Igen, most magamról van szó. Szívesebben nézek Star Warsot vagy olvasok róla vagy nézegetek mémeket róla stb. mint hogy pl. bulizni menjek.

2017. máj. 5. 20:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Ha nem beszél nekem róla, és nem akarja rám erőltetni akkor oké.

Nekem olyan ismerősöm van aki Die Hard rajongó. Egyszer nálunk vendégeskedett és ment a film a tv-ben. Meg kellett nekünk is nézni. Tesóm a kanapén feküdt, az elején elaludt, én a feléig bírtam, ülve elaludtam, arra ébredtem hogy dőlök el. Ránéztem erre pasira, ő tejesen izgatottan nézte a filmet.

2017. máj. 6. 08:10
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Én nőben ismertem olyat aki a zseniálisan unalmas Titanicot erőltette.

Csakmer' há' Dikáprió! Igaz ez nem most volt.

De ami kizáró ok lenne, ha a nő a"Bond" filmeket erőltetné. Azok aztán az unalom új dimenziói, ráadásul a "pozitív hős" egy bunkó szar, mint a legtöbb angol főhős (Sherlock, Bond, Avengers (nem az ájronmenes) filmből az a pasas stb.)

2017. máj. 6. 09:14
 23/28 anonim ***** válasza:
22!Hé Öcsi a régi Bond filmeknek van stílusuk,és érdemes megnézni legalább egyszer 😊
2017. máj. 9. 01:32
 24/28 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten örülnék ilyen pasinak, mert én is imádom:) L
2017. máj. 9. 05:10
 25/28 anonim ***** válasza:

Isten bizony egyszer megpróbáltam megnézni...egy részt tán láttam is. Amelyikben az a cuki kis fehér barna golyó alakú robotocska van...ennyi maradt meg.

Látta h nem hozott lázba a dolog...most Alien-nel próbálkozik :-) nem szeretem na.

2017. máj. 9. 08:20
 26/28 anonim ***** válasza:

Én szeretem. Egy közös Star Wars-marton kifejezetten jól hangzik.

20/l

2017. máj. 9. 10:10
 27/28 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, régen utáltam a Star Wars-t, de a Rogue One hatására megnéztem az összes részt és imádom! :D Engem nem zavarna a rajongásod, persze csak ha nem viszed túlzásba.
2017. máj. 9. 11:08
 28/28 anonim ***** válasza:

Hát nem mindet láttam, kettőt kellett eddig életemben végigszenvedni, és mindkettő rossz volt. Nem szimpatikus ahogy mindig bunkózik a főhős, végig IDDQD, sosem sérül, mindig van valami "vicces" (bunkó) dumája stb. Kicsit olyan mintha Rambo vagy Svárcenegger öltönyben nyomulna és kapna pár bunkóbb beszólást.

Igaz a két Bond-film közül egyikben sem a klasszikus színész volt. (Sánkáneri(?))

2017. máj. 9. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!