Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányok mennyire toleránsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok mennyire toleránsak a Star Wars-szal szemben? Hátrányt jelent-e az ha a pasi Star Wars rajongó?

Figyelt kérdés
Igen, most magamról van szó. Szívesebben nézek Star Warsot vagy olvasok róla vagy nézegetek mémeket róla stb. mint hogy pl. bulizni menjek.

2017. máj. 5. 20:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig jobb, mint aki a valóságshow-szereplőkkel és egyéb bulvár termékkel van elfoglalva :)
2017. máj. 5. 20:25
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nagyon béna. :D Lézerkardod is van meg Darth Vader maszkod? Szerintem ezt kinövi az ember 12 éves kora körül.
2017. máj. 5. 20:34
 13/28 anonim ***** válasza:
62%
Engem eddig áldott az összes barátnőm, hogy nem rajongok az ilyen filmekért. De lehet, hogy sok nőnek bejön ez, mert sokan szeretnek elmenekülni a valóság elől.
2017. máj. 5. 20:35
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. az ilyen férfiakat kedvelem. Én is nagy Star Warsos vagyok. Bár a Star treket kicsit jobban szeretem. De tény, hogy nagyon szeretem ezt a világot.

Szóval vannak ilyen nők is csak ezt akartam ezzel mondani.

2017. máj. 5. 20:36
 15/28 anonim ***** válasza:
61%
Ha nekem nem kell néznem/olvasnom/megbeszélnem/eljátszanom/együtt élnem a Star Wars-al, akkor nem hátrány. Ha bármelyiket is kell, akkor nem egymást keressük.
2017. máj. 5. 20:50
 16/28 anonim ***** válasza:

Mintha a lányok nem szerethetnék.

Igaz, JJ Abrams szerintem egy money whore nyomorék, és az újakat akkor sem nézném meg, ha fizetnének, de a trilógiát én is szeretem.

2017. máj. 5. 20:51
 17/28 anonim ***** válasza:
79%

Nem nőként is írok kicsit:

Szerintem normál nőknél semleges. Szép is lenne, ha filmek alapján szelektálnának vagy épp díjaznának. Az én filmes ízlésem mondjuk kicsit talán "sznobnak" hathat (Bolond egy napja, Rekviem egy álomért, Clockwork Orange, Sebhelyesarcú, Fedőneve: Donnie Brasco, Butterfly-effect, 1984, Bukás-Hitler utolsó napjai, Halálsoron, Ragyogás, Remény rabjai, 12 dühös ember, Alkony sugárút)

Persze ez nem jelenti azt, hogy nem szeretek sok könnyedebb filmet pl. Vissza a jövőbe, Chipkatonák, Star Wars filmek, Zűr az ürben stb.

2X/F

2017. máj. 5. 20:51
 18/28 anonim ***** válasza:
88%

De a nők titkos *random híres színész* rekesze meg agyonimádata akár 50 évesen is, már-már erotomán módon, az nem számít.

2017. máj. 5. 20:54
 19/28 anonim ***** válasza:

Én is szeretem, nem tudom, hogy ebben mi olyan nagyon különleges dolog van.

Mindenkinek vannak hobbijai, kedvencei.. és.? Ha már azt hiszed, hogy a hobbid hátrány, akkor itt nem a csajjal lesz gond, hanem veled!

2017. máj. 5. 22:29
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Kiskorom kultuszfilmje,úgy,hogy nálam előny.
2017. máj. 5. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!