Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mennyire toleránsak a Star Wars-szal szemben? Hátrányt jelent-e az ha a pasi Star Wars rajongó?
Én pl. az ilyen férfiakat kedvelem. Én is nagy Star Warsos vagyok. Bár a Star treket kicsit jobban szeretem. De tény, hogy nagyon szeretem ezt a világot.
Szóval vannak ilyen nők is csak ezt akartam ezzel mondani.
Mintha a lányok nem szerethetnék.
Igaz, JJ Abrams szerintem egy money whore nyomorék, és az újakat akkor sem nézném meg, ha fizetnének, de a trilógiát én is szeretem.
Nem nőként is írok kicsit:
Szerintem normál nőknél semleges. Szép is lenne, ha filmek alapján szelektálnának vagy épp díjaznának. Az én filmes ízlésem mondjuk kicsit talán "sznobnak" hathat (Bolond egy napja, Rekviem egy álomért, Clockwork Orange, Sebhelyesarcú, Fedőneve: Donnie Brasco, Butterfly-effect, 1984, Bukás-Hitler utolsó napjai, Halálsoron, Ragyogás, Remény rabjai, 12 dühös ember, Alkony sugárút)
Persze ez nem jelenti azt, hogy nem szeretek sok könnyedebb filmet pl. Vissza a jövőbe, Chipkatonák, Star Wars filmek, Zűr az ürben stb.
2X/F
De a nők titkos *random híres színész* rekesze meg agyonimádata akár 50 évesen is, már-már erotomán módon, az nem számít.
Én is szeretem, nem tudom, hogy ebben mi olyan nagyon különleges dolog van.
Mindenkinek vannak hobbijai, kedvencei.. és.? Ha már azt hiszed, hogy a hobbid hátrány, akkor itt nem a csajjal lesz gond, hanem veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!