Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mik az erősségeid és mik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik az erősségeid és mik a gyengeségeid társkeresés és párkapcsolatok témájában? Sikeres vagy párkapcsolati téren?

Figyelt kérdés
Kort és nemet írhatok légyszi, és válasszátok külön a külső és a belső tényezőket! :) Köszi.
2017. máj. 5. 18:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Erősségek:

belső:

- intelligencia

- humor

- empátia

- barátságosság

- megoldásközpontúság

- hűség

- lelkesedés

- kreativitás

- bármiről lehet velem beszélgetni

külső:

- magasság

Hátrányok:

belső:

- gyengébb szociális képesség, azaz nehezen értelmezem mások szándékait, ha nem mondják ki, mit akarnak. Nem nagyon értem és értékelem a jelzéseket és a játszmázásokat.

- néha nem működik rendesen az empátiám

- introverzió (ami szerintem egyáltalán nem rossz tulajdonság, viszont a társkeresést megnehezíti. A fenntartásban viszont segít)

- magas szellemi igényeim vannak

külső:

- arc

- arcbőr

- testalkat (vékony)

- nem hangos a hangom

Volt már kapcsolatom, meglepően könnyen összejöttek, de újabban nagyon-nagyon nehéz még csak esélyt is kialakítani. De ha valakivel sikerül és megvan az összhang, akkor jó partner vagyok.

25/F

2017. máj. 6. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!