Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy szemüveges, fogszabályzós,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szemüveges, fogszabályzós, egyszálbélű srác lehet jóképű?

Figyelt kérdés
Én kötve hiszem. :D
2017. máj. 4. 21:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
16%
Lehet, csak nem ezen a bolygón. Mindjárt megkérkezik a lepntozócsapat, figyeld csak! :D
2017. máj. 4. 22:27
 12/17 anonim ***** válasza:
73%

11-es, Ha butaságot írsz, akkor nem csoda, hogy lepontoznak.

A szemüveg sok embernek jól áll, a fogszabályzó meg miért rondítana el bárkit is? Ráadásul idővel le is szedik.

Az sem baj, ha valaki vékony, inkább a testfelépítése, formája számít, az külön előny, ha nem zsíros, hanem szálkás, és nem is kigyúrt állat. :D

Ebből a 3 adatból nem lehet megmondani, hogy jóképű-e valaki.

2017. máj. 4. 22:31
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

"Mindjárt megkérkezik a lepntozócsapat, figyeld csak! :D"

És tényleg.

Amúgy meg tarthatja magát jóképűnek egy ilyen srác, de attól még ugyanúgy szűz marad 30 éves korára is.

2017. máj. 5. 10:40
 14/17 anonim ***** válasza:
19%
Az egyszálbélű pasik mellett nem érzik biztonságban magukat a lányok az utcán. Nem javít a helyzeten, ha jóképű. Hallottam már olyanról, hogy a pasi elmenekült a lányt meg otthagyta. Ki se mert állni, mert egy ütéssel a földre került volna. Ez nem férfi.
2017. máj. 5. 10:44
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

# 13-14

Hát, ez nem nyert. :)

2017. máj. 5. 15:08
 16/17 anonim válasza:
59%

Lehet jóképű. Miért ne? Bár a válaszokból arra következtetek, hogy pár válsztásról van itt szó. Ha igen, akkor: A barátom (16/F) szinte ugyanez és imádom a képét, nem tudom olyan nyuszis és kis okos arca van velük. Ő is nádszál legénykének hívja magát, ez egy részről igaz, de dolgozik rajta, hogy izmosabb legyen. Szerintem semmi gond nincs azzal, ha valaki szemcsis és fogszabis. Ráadásul mostmár van átlátszó/ hátra rejtett fogszabi és kontaktlencse. Visszatérve a kérdésre, nem csak jóképű, de cuki és vozó is lehet.

Egyébként rólad van szó vagy egy másik fiúról?

14/L

2017. dec. 5. 22:26
 17/17 anonim válasza:
Bocs a helyesírás miatt.
2017. dec. 5. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!