Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Talalhatok-e még igazi társat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talalhatok-e még igazi társat? Reszéltek lent.

Figyelt kérdés

40 éves vagyok, egy 7 éves kisfiú anyukája. El fogok válni a férjemtől, aki bevallottan csak használt. Kellettem neki fizetni a költségekér, nevelni a gyereket (ebből érdemben nem vette ki a részét), illetve a házimunka elvégzésére. De nem szamithattam rá soha. Szeretnék egy társat, akivel hasonló az érdeklődèsi kötünk, tudunk együtt beszélgetni, ne vetni, közös programokat szervezni.

Saját jó egzisztenciám van. De ennyi idősen, gyerekkel találhatok még társat? Olyat aki nem csak az anyagi biztonságot várja tőlem.

(Átlagos arcú, edzett, ápolt nő vagyok)

Vagy adjam fel és törődjek a gyerekemmel meg vessem magam a munkába?

2017. máj. 4. 11:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Minden kedves válaszadónak hálásan köszönöm, hogy megosztotta velem a véleményét!
2017. máj. 4. 15:46
 12/13 anonim ***** válasza:
46%

Simán találhatsz társat.

Viszont az olyan NAGYON ritka, aki a gyerekedet is szeretné nevelni. Ha szerencséd van, elviseli... nyugodtan tegyél le róla, hogy apukát találsz neki. Van talán egy picike esély rá, de nem sok.

2017. máj. 4. 15:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Nos, lehet hogy későn szólok, de nem a helyimenőcsávóval kellett volna összebútoroznod csak azért, mert ő volt a legjóképűbb, legférfiasabb. Elég szomorú, hogy erre mindig utólag jönnek rá a nők. 40 évesen nemigen lehet helyrehozni azt, amit 25 évesen rontottál el.
2018. jan. 16. 03:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!