Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Talalhatok-e még igazi társat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talalhatok-e még igazi társat? Reszéltek lent.

Figyelt kérdés

40 éves vagyok, egy 7 éves kisfiú anyukája. El fogok válni a férjemtől, aki bevallottan csak használt. Kellettem neki fizetni a költségekér, nevelni a gyereket (ebből érdemben nem vette ki a részét), illetve a házimunka elvégzésére. De nem szamithattam rá soha. Szeretnék egy társat, akivel hasonló az érdeklődèsi kötünk, tudunk együtt beszélgetni, ne vetni, közös programokat szervezni.

Saját jó egzisztenciám van. De ennyi idősen, gyerekkel találhatok még társat? Olyat aki nem csak az anyagi biztonságot várja tőlem.

(Átlagos arcú, edzett, ápolt nő vagyok)

Vagy adjam fel és törődjek a gyerekemmel meg vessem magam a munkába?

2017. máj. 4. 11:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

40 évesen szerintem még simán van esélyed!

olyat keress akinek van már gyereke és tudja tolerálni a vele kapcsolatos dolgokat...

és persze megfelelő társ számodra és azonosak az igények!

24F

2017. máj. 4. 11:57
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem egyenlőre ne a párkeresés legyen a prioritásod.
2017. máj. 4. 11:58
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

Ne add fel, de ne is keress kétségbeesetten, mert akkor a nagy kapkodásban csak megint beválasztasz!

Az élet a helyedbe fogja hozni a lehetőségeket, csak az lesz a dolgod, hogy hasznosítsd a tapasztalataidat és jól válassz.

Ha megnyugtat, én gyerekkel kétszer mentem férjhez és a második házasságomban boldogan élünk hosszú ideje.

Egyiket sem kerestem, csak jöttek ...

2017. máj. 4. 12:01
 4/13 anonim ***** válasza:
25%
Nekem semmi egzisztenciám nincs,kiestem.
2017. máj. 4. 12:09
 5/13 anonim ***** válasza:
38%
Nekem nem nagyon akar összejönni, pedig már 4 éve elváltam. Remélem te szerencsésebb leszel, sok sikert hozzá!
2017. máj. 4. 12:27
 6/13 anonim ***** válasza:
91%

Csak egy évvel vagyok nálad fiatalabb, a gyerekeink azonos korúak.

Én már 5 éve elváltam, azóta volt kapcsolatom, ami sajnos véget ért.

Ezzel együtt azt tudom neked mondani, hogy igen, van esélyed.

Nekem is van még, mert nekem is rendezett az életem, normális körülmények között élünk, rendes, jól fizető munkám van, tanult nő vagyok és nemcsak a korosztályomhoz képest vállalható a külsőm...

Érdeklődő van bőven, kérdés, hogy neked/nekem mik az igényeink.

Ami a hátrány lehet: sokan nem szeretnének olyan partnert, akinek már van gyereke (mondjuk 30 felett elváltan az a ritkább, ha valakinek nincs), akár azért, mert mindenképpen sajátot szeretnének, akár az elfoglaltság miatt- ezt el kell tudni fogadnunk.

Ami viszont előny lehet: talán hozzám hasonlóan te is úgy vagy vele, hogy szülni már semmiképp nem szeretnél, nem fogod sakkban tartani a partneredet a házasság-gyerekvállalás témával, nem küszködsz a gyűrűért stb.- mint sokan a 30 feletti szingli nők közül.

Ha elfogadsz tőlem, ismeretlentől egy tanácsot: ha most készülsz válni, akkor még ne vesd bele magad a társkeresésbe semmiképp. Egyszerre egy probléma megoldása legyen szem előtt. Erkölcsileg, emberileg is vonzóbb (számomra) az, aki érzelmileg és jogilag is lezárta a múltját és egy normális gyászidőszak/feldolgozás után tiszta lappal tud indulni az életben egy új kapcsolat felé.

Te most MÉG nem vagy ilyen helyzetben- őszintén: pár hónapon, fél éven- éven már nem múlik semmi.

Nem kell sehová sem temetkezni, csak a jelenlegi helyzeted megoldása legyen az elsődleges, aztán jöhet a jövő építése.

Sok sikert

2017. máj. 4. 12:29
 7/13 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem nem találhatsz és mindenkit lepontozok
2017. máj. 4. 13:02
 8/13 anonim ***** válasza:

Persze hogy van esélyed! Főleg ha csinos vagy és kellemes a külsőd is, illetve a belső is rendben van.

F34

2017. máj. 4. 13:03
 9/13 mikeXxX ***** válasza:
45%
Már ne is haragudj de 40 évesen egy ilyen kérdést feltenni kb vicc kategória ! Könyörgöm nem 72 évesen keresel szexpartnert :D ! 37f
2017. máj. 4. 14:34
 10/13 anonim ***** válasza:

Simán találhatsz! ;)

Tudni kell megtenni az első lépést..

42f.

2017. máj. 4. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!