Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszek a fiúnak?

Figyelt kérdés

van egy fiú, akivel néha együtt szoktunk dolgozni, és őszintén szólva, nagyon tetszik.

Minap észrevettem, hogy beszélgetés közben gyakran megérinti a vállam, hatásszünetek vannak a beszélgetésekbe, amikor beszélünk mélyen a szemembe néz(alig pillant), volt egy szexuális töltetű kijelentése.

2017. máj. 3. 00:47
 1/3 Krukutyán Levente ***** válasza:
100%
Biztosan. De azt nem tudni, hogy ez a "de meg dugnám" és a "te vagy az életem értelme" tetszési szintek közt, hol helyezkedik el.
2017. máj. 3. 00:52
 2/3 anonim válasza:
Mekkora korkülönbség van köztetek?
2017. máj. 5. 01:04
 3/3 anonim válasza:
Utolso vagyok. Nekem is volt a munkahelyen h egy hónapig csapta a szelet egy csávó ,aki amúgy több mint tiz évvel idősebb volt. Tökre bejött és összejöttünk. Aztán megvolt, amit valójában akart (az volt az első nekem) és kidobott. Semmit nem bántam jobban minth szoba álltam vele. Nekem ez volt az eggyetlen munkahelyi kapcsolatom.
2017. máj. 5. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!