Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 évesen, elváltan külföldön dolgozva szerintetek párkapcsolatot létesiteni lehetetlen?
Mi a probléma? Gondolom,nem távkapcsolatot keresel.
Ott ismerkedj ottani nőkkel, ha meg nem tervezed hogy sokáig kint maradj, adj magadnak egy határidőt amikor hazajössz. Érdemes elég pénz gyűjteni ahhoz, hogy talpra állj.
Ilyenkor is lehet boldog kapcsolatot találni, nagyon sok nő van akinek senkije, mert kilépett hosszú kapcsolatból, esetleg elvált. Sokan második nekifutásra találják meg a boldogságot. De ehhez az kell, hogy te pozitívabb legyél.Ha már most eltemeted magad, akkor tényleg ennyi volt.
Szerintem sem lehetetlen.
Először azt kellene magadban tisztázni, hogy hol és hogyan szeretnél élni. Tervezed-e a huzamosabb kint tartózkodást vagy haza szeretnél költözni egyszer?
Eszerint lenne érdekes kialakítani párkapcsolatot külföldön vagy épp itthon.
39 éves vagyok, nő, elvált, egy kisiskolás gyerekkel.
Találtam társat a válásom után, társkeresőn, kb. 2 hét regisztráció után.
Azóta sajnos ez a kapcsolat megszűnt, elsősorban azért, mert a partnerem sajnos nem tudta lezárni a múltat- de a tényen ez mit sem változtat, hogy nem lehetetlen.
Én is óckodtam ettől korábban.
Nem könnyű ismerkedni, de nem is lehetetlen, a társkereső is egy módja ennek, egy próbát talán nálad is megér.
Úgy érdemes ennek is neki indulni, hogy tényleg lezárod a múltad (a válás után is, érzelmileg is), tiszta lappal, tiszta szívvel, egyértelmű elvárásokkal indulsz neki a keresésnek.
Vállald fel azt is, ha nem szeretnél párkapcsolatot vagy pl. nem szeretnél már házasságot vagy gyereket- nincs ebben semmi rossz, de így korrekt akár élőben, akár neten.
Magamról sem gondolom, hogy ne lehetne részem boldogságban, neked is bőven van esélyed.
Sok sikert kívánok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!