Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nah, kinek lenne ez az ajánlat vonzó? Mai gyöngyszem. Csak szórakoztatásképpen osztom meg veletek. De rámutat arra is, hogy a férfiak közül is páran érdekesen ismerkednek, és érdekes elképzeléseik vannak nekik is.
Figyelt kérdés
"Szia xy vagyok, de Őszinte leszek. Talán ilyen hölgyel tudnám elképzelni mint Te vagy az újrakezdést,sajnos korban elszaladtam meletted.Ha mégis kivételt képeznél velem,egy ismerkedés erejéig,kérlek írj.Soha nem tudhatjuk mit hoz a jövő. Keresek egy nőt akit a tenyeremen hordhatok. Zöldséges vagyok, Szlovákiában van 2 boltom, túlsúlyomból kifolyólag magas a cukrom vérnyomásom pánik és szívbeteg vagyok.Kell egy nő, aki segít nekem átviszi az árut a 2 boltban és ott árul, vezeti a háztartást, mos, főz, takarít és az ágyban is jó. A zöldségezés csak heti 3 nap lenne a többi napokon a szomszédos kocsmában kéne kiszolgálni. Ha megfelelsz nekem az ágyban is, akár rögtön hozzám is költözhetnél."2017. máj. 1. 18:15
11/12 anonim válasza:
Őszinte pasi, nem a szép szavakkal akar levenni a lábadról, hanem azzal, hogy vele hasznosnak érezhetnéd magad.
Persze csak ha jó vagy az ágyban. Mert ha nem, akkor ne is válaszolj! :)
12/12 anonim válasza:
Szyvbeteg, vagyis hamar elpatkol. Örökölheted a kocsmát és a 2 zöldségesbódét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!