Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak züllött férfiak akarnak ismerkedni velem?
Kérdező, te kikkel akarsz ismerkedni?
Egyébként számos olyan barátom van, akik megfelelnek az általad támasztott követelményeknek. Ja, hát ők nem írnak rá FB-on ismeretlenekre, egyesek nincsenek is fenn. Akkor hogy tervezel találkozni velük?
"Én inkább azt nem értem h hogy lehet h nekik van a legnagyobb önbizalmuk."
1. Nekik nincs mit veszíteniük.
2. Vlsz hozzászoktak a folytonos visszautasításhoz, nem veszik már fel.
Nos van munkahelyem (építésvezető, műszaki előkészítő pozíció) egyetemi végzettséggel...
Nem iszok (ez így nem igaz mert évente 2-3 alkalommal besikerül egy este 8-tól reggel 6-ig való vedelés)
nem fotózom magam úton útfélen a fb bejegyzéseim lekorlátozódnak az érdekes dolgokra és a zenékre :D
Kedves, udvarias, tisztelettudó férfinak tartom magam.
Mégis akárkivel igyekszem ismerkedni (persze nekem is meg van a zsánerem) mindig a visszautasítást kapom...
Miért nem akarnak megismerni a nők valójában már ha veszem a fáradságot és nyitok feléjük? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!