Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak züllött férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak züllött férfiak akarnak ismerkedni velem?

Figyelt kérdés
Utálom, aki dohányzik, alkoholt fogyaszt, még pluszba azt is ha ezt Facebookra kiteszi kép formájában. Meg az se az esetem, aki képeken csajokkal pózol, vagy félmeztelenül. Még egy nyaralásos képen meg is bocsátható egy félmeztelen kép, de aki otthon a házában rak fel ilyen képet, az gáz szerintem. Meg az se szimpatikus ha valaki állandóan megoszt valami képet magáról vagy bármi mást.
2017. máj. 1. 17:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, te kikkel akarsz ismerkedni?

Egyébként számos olyan barátom van, akik megfelelnek az általad támasztott követelményeknek. Ja, hát ők nem írnak rá FB-on ismeretlenekre, egyesek nincsenek is fenn. Akkor hogy tervezel találkozni velük?

2017. máj. 1. 17:56
 12/18 anonim ***** válasza:
61%
A züllött alkoholistánál már csak az a jobb mikor a 40 éves közmunkás akinek se kutyája se macskája és még mindig az anyjánál lakik az próbálkozik és nem érti h mért nem kell. Át érzem a helyzeted kérdező. Én inkább azt nem értem h hogy lehet h nekik van a legnagyobb önbizalmuk. Ők nem félnek bepróbálkozni és mikor egyértelműen visszautasítod őket akkor meg azt hiszik h csak kéreted magad.
2017. máj. 1. 18:02
 13/18 anonim ***** válasza:
12es vagyok, 20/l (csak a negyven éves miatt):D
2017. máj. 1. 18:03
 14/18 anonim ***** válasza:

"Én inkább azt nem értem h hogy lehet h nekik van a legnagyobb önbizalmuk."

1. Nekik nincs mit veszíteniük.

2. Vlsz hozzászoktak a folytonos visszautasításhoz, nem veszik már fel.

2017. máj. 1. 18:10
 15/18 anonim ***** válasza:

Nos van munkahelyem (építésvezető, műszaki előkészítő pozíció) egyetemi végzettséggel...

Nem iszok (ez így nem igaz mert évente 2-3 alkalommal besikerül egy este 8-tól reggel 6-ig való vedelés)

nem fotózom magam úton útfélen a fb bejegyzéseim lekorlátozódnak az érdekes dolgokra és a zenékre :D

Kedves, udvarias, tisztelettudó férfinak tartom magam.

Mégis akárkivel igyekszem ismerkedni (persze nekem is meg van a zsánerem) mindig a visszautasítást kapom...

Miért nem akarnak megismerni a nők valójában már ha veszem a fáradságot és nyitok feléjük? :O

2017. máj. 1. 18:11
 16/18 anonim ***** válasza:
Rossz a módszered: hús- vér emberek között kell kereni valódi emberi kapcsolatokat...s társkeresőt, meg facsebúkot, stb. felejtsd el, azt az időt fordítsd kapcsolatépítésre, előbb találsz párt...
2017. máj. 1. 18:11
 17/18 anonim ***** válasza:
#7 akinek nem fb az élete az nálatok labdába se rúghat.. mert ha azt mondja, hogy "nincs fészbúkom" akkor egy perverz, gyökérnek van beállítva aki biztos titkol valamit.
2017. máj. 1. 18:17
 18/18 anonim válasza:
Kedves Kérdező. 😊 Jómagam is hasonló cipőben járok. 41 éves férfi vagyok.
2017. máj. 4. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!