Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk férfiak! Ti visszautasíta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk férfiak! Ti visszautasítanátok ezt a modell lányt csak azért mert majdnem 190 cm?

Figyelt kérdés

[link]

Véleményhez leírjátok a korotokat és magasságotokat is?

2017. ápr. 30. 22:25
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
56%
Nekem nem jönnek be a magas lányok. Az ágyról biztosan nem lökném le, de ha lehet inkább legyen zömökebb, és alacsonyabb.
2017. ápr. 30. 23:15
 22/32 anonim ***** válasza:
Annyi eséllyel indulna, mint bármely más szép lány. Ha nincs az a plusz, amit a belső ad hozzá akkor nincs miről beszélnünk.
2017. ápr. 30. 23:15
 23/32 A legrosszabb ***** válasza:
31%
Nálam 10 centivel magasabb. Nem mutatnánk jól egymás mellett. Párszor azért jó alaposan megdugnám, de kapcsolatra nem kéne.
2017. ápr. 30. 23:26
 24/32 anonim ***** válasza:

Én randiztam egy lánnyal, aki ugyanolyan magas volt, mint én. Kicsit zavart. :D

Mindenesetre nem mondanám így ki, hogy ezért elutasítanám, de eleve elég esélytelen dolognak tűnne.

180 centi vagyok.

2017. ápr. 30. 23:48
 25/32 anonim ***** válasza:
Hát ha nem zavarná, hogy 20 centivel alacsonyabb vagyok és elfogadná, hogy emellett egy Bernie Ecclestone sem vagyok, csak egy nyikhaj egyetemista kölyök, akkor persze, hogy nem utasítanám vissza. De ez az én esetemben egy olyan utópisztikus dolognak tűnik, hogy tényleg csak a válaszadás céljából vetettem fel és nem is érdemes tovább firtatni. Ha viszont 20 centivel magasabb lennék, akkor tuti biztos lennék benne, hogy simán lenne nála esélyem.
2017. máj. 1. 00:05
 26/32 anonim ***** válasza:
Dehogy utasítanám, már szeretem is!
2017. máj. 1. 02:24
 27/32 anonim ***** válasza:

Én visszautasítanám, mert én csak 183 cm vagyok. Nem nagyon szeretem, ha egy lány magasabb nálam, hülyén érezném magam.

30/f

2017. máj. 1. 04:13
 28/32 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. máj. 1. 08:17
 29/32 anonim ***** válasza:
Habár 190+ vagyok én is, nem tetszenek a magas lányok, ahogy már itt valaki írta, èn is inkább a nőiesebb nőkre bukom. A magas lányok vagy gebèk, vagy ha normális a testtömegük, akkor is debellának tűnnek a magasságuk miatt.
2017. máj. 1. 08:24
 30/32 mikeXxX ***** válasza:
Igen vissza utasítanám egyrészt mert alacsonyabb vagyok másrészt mert nem is esetem és harmadrészt a kinézet nem minden nem vagyok egy pincsikutya hogy fussak egy nő után ! 176cm 37f
2017. máj. 1. 10:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!