Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik nem bírja jobban a tartós egyedüllétet, magányt?
Egy huzamosabb ideig magányos férfi általában motiválatlanná válik, kilátástalannak látja a jövőt, elhagyja magát, bezárkózik, ill. komoly veszélyt jelent az alkohol is.
Egy magányos nőt viszont felőrölhet a szeretethiány, a törődés, az apró kedvességek, az ölelés, az összebújás, a csók, stb. hiánya, és mindez ahhoz vezethet, hogy idővel mindenfajta férfi közeledést el fog utasítani, mert falat épít maga köré. Egy nőnek az is nagyon fontos, hogy gondoskodhasson valakiről, és ha ez nincs meg hosszú távon, az ürességet okoz bennük, ami lelki betegséget idézhet elő.
Tehát mindkét nem megsínyli ezt a keserű állapotot. De mégis mit gondoltok, általánosságban a férfiak vagy a nők bírják jobban a tartós egyedüllétet, a társtalanságot? Kit visel meg jobban, kit kevésbé?
(Nyilván azt tudjuk, hogy van ennél egy még rosszabb állapot, a társas magány. Azt egyértelműen a nők viselik rosszabbul.)
Ez személyiség kérdése nem a nemé. Annak aki kapcsolat függő (mint az ide járok 90%-a) tök mind 1 h ő nö v férfi.
Spec én imádok egyedül lenni a saját dolgaimat úgy rendezem ahogy akarom. Az alkohol meg "akkora veszélyt jelent rám" h az apám régi piáit is elajándékoztam.
Pl ismerős gyerek jött megcsinálta a kertet. Kapott egy üveg 15 éves pálinkát.
Szerintem jó üzlet volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!