Szerintetek válasszam inkább a magányt vagy az egyedüllétet az alábbiak miatt?
Másfél éves kapcsolatomnak sajnos vége szakadt. Most igaz a mondás "Ne sajnáld, hogy vége, örülj, hogy megtörtént"
Azonban továbblépni nem igazán lehet és ez nem csupán az emlékek továbbélése miatt van.
Egész egyszerűen kilógok és mindig is kilógtam a sorból. Pont azok a tulajdonságok lettek ellenszenvesek, amelyekért kezdetben szeretett.
Az alábbiakban sorolnám:
1. Nem iszom, totál antialkoholista vagyok, nem dohányzom, nem fogyasztok, fogyasztottam semmilyen drogokat. (Nők 80%-a kiesett a számításból)
2. Nem járok el szórakozni. Nincs nagy baráti köröm. nekem többet jelent a romantika, mint a bulik. Jó nem mondom eljárok koncertekre néha, de sosem házibulikba vagy discokba.
3. Szeretem a jazz-t, régi rockzenéket, blues-okat, country-t, folklore-t, musicaleket. Viszont gyűlölöm a gépzenének minden típusát, a bugyuta pop-ot és a rap-et. Megint sok nőt kiejtettem.
4. Nem nézek tv-t. Sem tehetségkutatókat, sem valóságshowkat, mert inkább idegesítenek.
5. Szeretek könyveket olvasni. Nagyon vonzódom a régmúlthoz értékeihez.
6. Időm nagy részében elbíbelődök dalszövegekkel, versek mélyreható értelmezésével.
7. Szeretek moziba, színházba, könyvtárba járni, kulturális eseményekre. (moziban nem az akciófilmeket, horrort, nagyon bugyuta vígjátékokat nézem meg, sem színházban a könnyebb darabokat)
8. Nem érzem azt, hogy teljes mértékben a férfinak kellene irányítania mindent, nem szeretek domináns lenni.
9. Nem szeretem a szado-mazo dolgokat, sem a bármilyen megalázást.
10. Nincs luxusautóm, luxusvillám, semmilyen kocsim, sok megtakarított pénzem, saját lakásom sem.
11. Időnként sokkal keményebbnek kellene lennem, nem pedig szelídnek.
12. Kissé elvont szoktam lenni, a gyakorlatias dolgok távolabb állnak tőlem.
13. Nem hódolok semmilyen divatáramlatnak. Sztáralkat sem vagyok. Kopaszra sem nyírattam a hajam, testékszerem sincs.
14. Kinézetre nem tükröződik rólam a nagyon erős dominancia, maszkulinitás.
15. Túlságosan szoros anyukámmal a kapcsolat. Az ő gondoskodása nagyon protektív.
16. Utolsó akadályozó tényező lehet bár nem kapcsolódik szorosan a fentebb említettekhez. Soha nem tudtam eldönteni, hiszek-e vagy nem. Annyiból lenne könnyebb, hogy ha valami szektához tartozóval ismerkednék az könnyen befogadna. Ugyanakkor egy olyan ember mellett hívőnek kellene lennem, nem járhatnék el koncertekre, nem olvashatnék. Tehát a self meghalna.
Akkor viszont megint a kezdő megállapításomhoz jutunk el, miszerint érdemes egyedül lenni.
Elnézést ha pontok nem logikusan követték egymást. Inkább arra törekedtem, hogy mindent kiírjak, mintsem a logikus egység, kohézió megalkotására.
hát én ugyanez vagyok nőben
nem tudom nálad hogy áll a dolog, de nekem már barátaim sincsenek emiatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!