Nem tudom melyik sulit válasszam? Tanácsokat kérnék.
Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársnőmmel, K.-val ugyanabba az iskolába jelentkeztünk, a V.-be. De ő jelentkezett a T.-be is, de feltehetőleg nem vették föl. Én a D.-be is jelentkeztem, ahova egyik osztálytársam sem. Az az igazság, hogy van egy pletyka a mostani osztályomban, hogy meleg vagyok. Nem vagyok az, főleg, hogy K. is bejön, csak nem én vagyok az osztály kedvence. Na szóval: K. is megtudta utólag, el is hitte a (pletykát) és másnap már a barátnői is -akiket nem ismerek- piszkáltak. Na most az a kérdés, hogy menjek a V.-be, ahova lehet hogy felvesznek. A D.-be több, mint valószínű, hogy bekerülnék de a V.-be jobban szeretnék menni. Viszont a V.-ben fennállna a veszélye, hogy ott is megjelenik a pletyka, és így is örülök, ha kibírom a 8.at, még 4 évet nem élnék túl (persze csak képletesen). Na most az kérdés, hogy kockáztassam 4 év szenvedését, vagy menjek a D.-be, ahová iskolába kevésbé vágyok, de a pletyka ott nem terjedne el, mert én nyilván nem mondanám el. Bocsánat a szóismétlésekért! Március 17, 18 a sorrendváltoztatás ideje, az addig írt változtatások alapján döntenék. És ne írjatok olyasmit, hogy "hallgass a szívedre", meg "amelyiket te jónak látod", mert pont az a baj, hogy képtelen vagyok dönteni. Tehát, az olvasottak alapján V. vagy D.?2014. márc. 7. 13:54
4/7 anonim válasza:
Mi lesz veled később, egy munkahelyen például, ahol ennél még durvább dolgokat is kitalálhatnak rólad az esetleges rosszakaróid, ha nem tanulod meg kezelni az ilyen helyzeteket? Elfutni könnyű, de azzal nem oldod meg a problémát.
Mindenképp a jobb iskolát válaszd, nem mindig a könnyebb út a jobb, helyesebb. Ha a V-ben van több lehetőséged, ha ott jobb képzést kaphatsz, akkor oda menj. Az ilyen pletykákkal meg nem kell foglalkozni, de ha esetleg mégis elterjesztik rólad, akkor találj ki valami pletykát te is arról, aki elkezdte az egészet (pl. csak azért terjeszti, mert irigy rád, vagy valami ilyesmi, gondolom érted), ne hagyd magad, mert egy életre meg fogod bánni.
5/7 A kérdező kommentje:
sok mindent hallottam de a D.-ben jobb a képzés. az eddigi válaszokat köszönöm!
2014. márc. 7. 14:42
6/7 anonim válasza:
A jobb képzést válaszd szerintem!
7/7 A kérdező kommentje:
Anya beleegyezett (asszem, mert konkrétan nem derült ki) és a D be fogok menni.
2014. márc. 16. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!