Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a 20-as éveikben járó nők, hogy komoly kapcsolatot szeretnének?
Talán mert van aki ezt szeretne Eistein??
Én 24 vagyok és most fogunk házasodni 6 év után. A környezetemben is mindenki komoly többéves kapcsolatban van mi olyan nagy dolog ezen?
Mert a nők se tudják, hogy mit akarnak, amikor egyedül vannak mindig arra vágynak, hogy valaki szeresse őket, ott legyen velük, összebújjanak stb.
Amikor mindez megvan, akkor inkább picit több szabadságra, bulira flörtölésre vágynak.
Tipikusan a saját példám is ilyen volt egy 22 éves nővel, mikor megismerkedtünk egyedül volt egy ideje, sokat beszéltünk az ismerkedéskor mert komoly kapcsolatot szerettem volna, és ő is kijelentette, hogy igen, ő is arra vágyik, össze is jöttünk, már együtt éltünk, semmi problémánk nem volt, majd bejelentette, hogy neki ez mégsem jó és egyedül akar lenni meg élni, miért nem mondta az elején ezt??? Ha így tudjam messze elkerülöm.
A nőknék ez a kor tipikusan az mikor mindkét életmód kellene már nekik, ha egyiket megkapják akkor a másik hiányzik, tisztelet a kivétel.
Mert vannak huszonévesek, akiknek nem kenyere a laza kapcsolat, egy éjszakás kaland. Pl nekem.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!