Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 42 éves férfiként esélytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

42 éves férfiként esélytelen lennék a társkeresőkön a 30 év alatti nőknél?

Figyelt kérdés
Regisztráltam egy társkeresőre, előfizetésem még nincs, mert előtte nézegetek, úgyhogy én nem tudok nőre ráírni. A nők tudnak és csak 30-40 feletti nők találnak meg... Esélytelen szerintetek, hogy rámakadjon egy maximum 28 éves?
2017. ápr. 30. 08:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem írtál magadról milyen vagy, szóval csak a korod alapján állapítsuk meg hogy mennyi esélyed van huszonéveseknél? Ha sok a pénzed akkor mind1 hogy nézel ki simán felszedhetsz egy fiatal csajt, ha téged nem zavar hogy a pénzedért van veled. Ha nagyon jól nézel ki de nincs pénzed úgyis lehet esélyed. De komolyan a 40-es pasik 90%-a tökre lepukkant, szóval nem hiszem hogy Te különb lennél mert akkor már biztos rádcuppantak volna a fiatal csajok. Ha meg se pénz nincs, se jó külső akkor az esélyed majdnem hogy nulla. Esetleg egy nagyon buta, nem szép, apakomlexusos kiscsajt tudsz összevakarni magadnak.
2017. ápr. 30. 16:59
 12/12 Kicsike 13 ***** válasza:
Én 26 N vagyok és pont egy 42 éves férfi tetszik szóval nem esélytelen, feltéve ha komolyan vennéd a 30 alatti Nőket. Ha kérdezhetem miért pont 30 alatt keresgélsz? :) Egyébként ha hiszed ha nem de az én esetemben pont a pasi nem akar semmit tőlem "elvileg" bár azt mondja nincs velem semmi baj. Komoly felfogású értelmes Nőnek tartom magam de mégsem vagyok neki elég jó ezek szerint.. és bűnronda sem vagyok.
2017. máj. 5. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!