Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vágyom erre?

Figyelt kérdés
Nekem egy olyan személyre lenne szükségem, akivel esténként együtt tölthetem az időt, de nem kapcsolati szinten, mégcsak nem is szexkapcsolatra gondolok. Még mindig nem sikerült túllépnem az előző páromon, viszont nagyon hiányzik valaki, akinek esténként csak egy pár szóban elmondhatom a napomat, hozzábújhatok, és itt van velem, nem vagyok egyedül. Sajnos egyedül élek, ezért nagyon magányosnak érzem magam így egyedül. Létezhet ilyen, hogy valaki belemenjen egy ilyenbe szex nélkül? Vagy csak esetleg egy kis plusszal, gondolok itt néha-néha egy kis pettingre?

2017. ápr. 29. 21:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Rengeteg magányos pasi örömmel ugrana a lehetőségre. A kérdés az, hogy neked bejönnének e.

Részemről valaki vagy barát, vagy barát extrákkal. Vannak olyan lány barátaim, akikkel szoktunk együtt lazulni, filmezni, nyaralni, de nincs semmi más, mert nem vágyunk rá. Velük megy a dolog. De vannak olyanok is, akikkel érezhetően több volt és több is lett. Ha ezt érzem, akkor viszont nem elég a petting.

2017. ápr. 30. 00:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Lehet ilyen, de igen ritka, mint a nő- férfi barátság ( extrák nélkül)...
2017. ápr. 30. 00:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha nem lennék kapcsolatban szivesen jelentkeznék nálad erre.
2017. ápr. 30. 00:14
 14/15 anonim ***** válasza:

Zárd le a múltad inkább. Előbb megleszel vele, minthogy ebben a konstrukcióban találsz egy balekot aki asszisztál a vergődésedhez.

30/f

2017. ápr. 30. 05:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Jobb helyeken ezt hívják barátságnak. Már persze, a petting meg az összebújás nélkül.

Nincsenek barátaid? Nem kötelező egyedül otthon ülnöd azért, mert nincsen pasid.

Mellesleg egy ilyen, általad leírt kapcsolatban is magányos lennél, mert nem adná meg azt a lelki feltöltődést, amire valójában szükséged van. Csak még rosszabbul éreznéd magad.

2017. ápr. 30. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!