Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három millió forintból hogy javíthatnám az esélyeimet a huszonéves nőknél?
Nem, nem prositkat keresek, meg nem is sugar baby-t. Most lett ennyi pénzem, és szeretném egy kicsit helyrehozni az életemet.
Egyszerűen vonzóbb akarok lenni, érdekesebb. Kicsit ki akarok tűnni a tömegből. A személyiségemmel, humorommal nincs gond, de soha nem voltam az a feltűnő srác. A ruhatáram átlagéletkora olyan 3 év. Azt is meg kéne újítanom, de fogalmam sincs, hogy hol kezdjem.
"Minden pasi gáz, aki a pénzével akar csajozni."
Minden csaj gáz, aki a külsejével akar bármit elérni. :)
"ha valakinek nem kellesz úgy, ahogy vagy, akkor nem éri meg magadból bazári majmot csinálni."
Szóval ha valaki mondjuk túlsúlyos (nem, én nem vagyok az), akkor neki nem éri meg lefogyni? Vagy ha rosszak a foga, nem éri meg megcsináltatni? Esetleg a divatjamúlt, hozzá nem illő ruhatárát se cserélje le?
Itt arról van szó, hogy te magad hogy érzed magadat. Mert ha nem éreznéd jól magad mondjuk ingekben, de csak azért is azt hordanád, mert szerinted az jön be a csajoknak, na az gáz lenne.
De mindegy, unom már ezeket a kérdéseket, ahol a pénzt meg a párkapcsolatot kell boncolgatni, meg akik bérpapírral mennek nőzni.
Inkább tedd el szépen azt a 3 millió forintot, és költsd valami normális dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!