Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy átlagos nőnek érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos nőnek érdemes interneten ismerkedni, tényleg olyan nagy a választék a normális rendes kedves pasik között?

Figyelt kérdés
Élőben nincs hol ismerkednie, pedig aranyos csinos lány. Azt mondják neten nagyon nehéz egy nőnek is, igaz?
2017. ápr. 29. 16:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
17%
Aki egy férfit pasinak nevez, az neten is elásta magát :D
2017. ápr. 29. 17:19
 12/21 anonim ***** válasza:
Iszonyú nehéz normális, vonzó pasit találni, mondjuk korfüggő is.
2017. ápr. 29. 17:20
 13/21 anonim ***** válasza:
40%
Baromi nehéz nekik, tényleg, napi 30-50 levelet kapnak nem is kell írniuk csak válogatnak a kínálatból. Hát tényleg meg ne szakadjanak.
2017. ápr. 29. 17:26
 14/21 anonim ***** válasza:
62%

#13 egyesek már abba a 2 válaszlevélbe is elfáradnak.

Gondolj bele, hogy egy ilyennek gyereket kellene nevelni, esetleg megfőzni egy vasárnapi ebédet... bele se gondolok milyen hisztit nyomna akkor.

2017. ápr. 29. 17:33
 15/21 anonim ***** válasza:
54%

Telis-tele van a társkereső rendes kapcsolatra vágyó férfiakkal, csak azokat a férfiakat a nők nem tarják válaszra méltónak.

Tudod, ugyanaz folyik ott is, mint a való életben, csak a nagy számok törvénye és az anonimitás miatt még durvábban: a nők csak a legjobb férfiakkal állnak szóba, azok meg értelmszerűen annyi nőt kaphatnak meg, hogy semmi így aztán semmi érdekük sincs abban, hogy normális kapcsolatot létesítsenek. A többi férfit meg egyszerűen ignorálják.

Ennyi. Minden nő pillanat alatt találhat magának párt a társkeresőkön is, ha nem mindenáron a nők körében ultranépszerű, überfickók egyikét akarná megszerezni.

2017. ápr. 29. 17:46
 16/21 anonim ***** válasza:

Ha valamire tartod magad, akkor nem érdemes, azok alapján amit én láttam a társkereső appokból, weboldalakból. A regisztráció után 1-2 nappal töröltem magam mindenhonnan, miután végignéztem a csekély kínálatot 100km-es körzetben. Csak a nőket látom. Nem tudom a férfiak milyenek, de van egy sejtésem...

Egyetlen normálisan kinéző átlagos nőt sem találtam. Az meg a másik hogy a 90 százalékuk láncdohányos, buta, írástudatlan. Akadtak még örök szűz, visszahúzódó macskás néni típusú lányok, és gyerekes anyukák, akik 16 évesen felcsináltatták magukat, most pedig nevelik egyedül a gyerekeket, miközben úgy néznek ki mint egy olcsó ribi valamelyik kocsmából.

2017. ápr. 29. 18:50
 17/21 anonim ***** válasza:
53%
Egy értelmes nővel sem találkoztam még, aki azt mondta volna, hogy kőként nehéz neki az ismerkedés. Ellenben rengeteg retardált, frusztrált, primitív nőt láttam már, aki heti 10 érdeklődőnél is azt mantrázta, hogy neki milyen nehéz társat találni, miközben esélyt sem adtak a dolgoknak.
2017. ápr. 29. 19:12
 18/21 anonim ***** válasza:
Életkor függvénye. Negyven körül jó külsejű, elvált vagy egyedülálló nők (nyilván hosszú kapcsolat után, nem olcsó csajokról van szó) nagyon nehezen találnak, mert a korban hozzájuk illő egyedülálló pasik vagy borzalmasak, vagy eleve fiatal lányt akarnak még.
2017. ápr. 29. 20:38
 19/21 Gábor19... ***** válasza:
Miért nem mész el bulizni vagy konditerembe edzeni? Ott rengeteg férfi van, könnyen találhatnál magadnak párt.
2017. máj. 3. 12:53
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha van.kedved ismerkedhetunk egy 35eves ffi vagyok. Privit írj légyszíves
2017. júl. 29. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!