Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos nőnek érdemes interneten ismerkedni, tényleg olyan nagy a választék a normális rendes kedves pasik között?
#13 egyesek már abba a 2 válaszlevélbe is elfáradnak.
Gondolj bele, hogy egy ilyennek gyereket kellene nevelni, esetleg megfőzni egy vasárnapi ebédet... bele se gondolok milyen hisztit nyomna akkor.
Telis-tele van a társkereső rendes kapcsolatra vágyó férfiakkal, csak azokat a férfiakat a nők nem tarják válaszra méltónak.
Tudod, ugyanaz folyik ott is, mint a való életben, csak a nagy számok törvénye és az anonimitás miatt még durvábban: a nők csak a legjobb férfiakkal állnak szóba, azok meg értelmszerűen annyi nőt kaphatnak meg, hogy semmi így aztán semmi érdekük sincs abban, hogy normális kapcsolatot létesítsenek. A többi férfit meg egyszerűen ignorálják.
Ennyi. Minden nő pillanat alatt találhat magának párt a társkeresőkön is, ha nem mindenáron a nők körében ultranépszerű, überfickók egyikét akarná megszerezni.
Ha valamire tartod magad, akkor nem érdemes, azok alapján amit én láttam a társkereső appokból, weboldalakból. A regisztráció után 1-2 nappal töröltem magam mindenhonnan, miután végignéztem a csekély kínálatot 100km-es körzetben. Csak a nőket látom. Nem tudom a férfiak milyenek, de van egy sejtésem...
Egyetlen normálisan kinéző átlagos nőt sem találtam. Az meg a másik hogy a 90 százalékuk láncdohányos, buta, írástudatlan. Akadtak még örök szűz, visszahúzódó macskás néni típusú lányok, és gyerekes anyukák, akik 16 évesen felcsináltatták magukat, most pedig nevelik egyedül a gyerekeket, miközben úgy néznek ki mint egy olcsó ribi valamelyik kocsmából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!