Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerősöm baromi népszerű a nőknél, lehet köze ehhez az öltözködésének?
Elég jó ruhái vannak, meg mindig úgy öltözködik hogy minden nagyon passzol mindenhez, nem túl extrem, de azért nem is szürke. Elég drága márkákat is visel, pedig nem gazdag.
Valamennyi ékszer is van rajta de csak a karkötők, meg óra.
Egyébként mindig nagyon lelkes, és mindig eljátsza hogy nagyon vidám, állandóan vicceseket mond, sokszor olyan vicces történetek mond amiben saját magát alázza picit hogy milyen szerencsétlen, a nők meg imádják a szebbek is, az összes nőt megcsinálta szinte a baráti társaságból, és stabilan a 10+ nőt megcsináltak klubban van.
Sírni is szoktak utána a lányok, pedig mondom állandóan ezt csinálja hogy ő mennyire vidám, és az égvilágon mindenből trollkodást csinál.
Biztos vagyok benne, vannak gondjai, amikor egyedül van és úgy megyek oda hozzá akkor látszik is a fején hogy depis, aztán persze rögtön jókedvű lesz ha mások is ott vannak.
Megjátssza.
erről szól a csajozás.
eljátssza,hogy szociálisan domináns és már vonzza is be őket.
sokaknak nem jön ez alap személyiségből,hanem tanult képesség,nincs ezzel gond.
amúgy ez a 10+ nőt megcsináltak klub ez wtf:)?
akkor én meg a 40+ nőt megcsináltakban vagyok vagy mi?
5-ös, 40 különböző nőt csináltál már meg életedben?
grat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!