Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok sérült ember?
Leszögezném, hogy nem ítélem el az egyéjszakás kalandot, nem zavar, én magam értelmetlennek tartom és nem mentem/mennék bele soha, de megértem, hogy van ilyen.
Viszont megfigyeltem, hogy emögött nagyon gyakran több van egyszerű "szórakozásnál". Sok emberrel beszélgettem erről, kicsit függőség feelingje van az egésznek és úgy meséltek róla, mintha félnének leállni róla, mert az vagy egyedülléttel, vagy elköteleződéssel jár.
Most a dehumanizációba ne menjünk bele, tény, hogy sokan eszközként kezelik a partnert, de ha benne van ő is, nincs ezzel alapvetően baj, legalábbis nem az én dolgom, hogy ki mit csinál a magánéletben. Csak a jelenség túlfeszít egy határt és nem tudom szebben megfogalmazni a kérdést:
Miért van az, hogy lelkileg gyenge(!) emberek valós, belső megoldások helyett azzal tetőzik a sebzettségüket, hogy nemtől függetlenül kvázi kétségbeesetten átváltanak olcsó k_rva üzemmódba a huszas éveik elején?
Mert hogy ez nem az élvezetről szól nagyrészt, az már biztos.
20L
Egyébként meg az élvezetről szól... Ugyan mi másról szólna? Vannak olyan nők, akik naponta 5x elégítik ki magukat és még amellett is állandóan nedvesek. Vagy épp valaki hatására izgulnak fel.
Nem értem miért hiszed azt, hogy mindenki tök egyforma, mindenki ugyanarra vágyik, mindenki olyan mint te.
"Azt lehet kapcsolatban is. Egyszerűen rossz látni, hogy olykor baromi értelmes, szimpatikus és általában vonzó emberek kijelentik, hogy ők nem akarnak komoly kapcsolatról hallani sem. Miért?"
Azért mert ha valaki Alfát akar venni, akkor te hiába győzködöd, hogy vegyen unalmas toyotát, mert az neked jobban bejön. :D
Ízlésről vitatkozol. Irracionális.
"Ettől senki sem lesz ribi. "
Szerintem nincs olyan, hogy valaki ez vagy az. Mindenkinek más a ribi és mindenkinek joga van eldönteni, ő mit tart annak. Attól, hogy szerinted nem az, még más tarthatja annak. :)
Az értelmes, normális emberek nem az alapján fogják élni az életüket, hogy te, vagy a társadalom bármely más tagja elítéli őket (vagy épp nem), az alapján ahogyan a magánéletüket élik. Mindenki úgy él ahogy jól esik neki, és amitől jól érzi magát, boldog. Ameddig nem árt vele másnak, addig ezzel nincs is semmi baj.
Neked nem teljesen mindegy, hogy mások hogyan élik a magánéletüket, kivel fekszenek le és kivel nem? Tényleg ennyire unatkozol, hogy ezen agyalsz?
Ellent mondasz saját magadnak egyébként. Azt írod nem ítéled el az egyéjszakás kalandokat, de üvölt az irományodból, hogy igen. Ott virít a kérdésedben a "sérült emberek" kifejezés, a további leírásban a "lelkileg gyenge emberek" és a végén az "olcsó k_rva üzemmód". Ez mégis mi, ha nem ítélkezés?
Kicsit át kellett volna gondolni ezt a kérdést, vagy legalább olvasd el, és értelmezd amit leírsz, hogy ne keveredj ellentmondásba.
"lelkileg gyenge(!) emberek valós, belső megoldások helyett"
Mert lelkileg gyengék. Nem meglepő következtetés.
Én azt mondom, ebben része van egy nagyobb jellegű, össztársadalmi kiábrándultságnak is, avagy hiába gürizik az ember egy életen át mondjuk, próbál érvényesülni, ha azt látja, hogy a korrupt hatóságok, a csalók, a protekciósok cseszekednek vele és járnak jobban, mint ő, elege lesz az egészből. Nem állítom, hogy az összes lelkigyenge ember tudatosan jutott erre a következtetésre, és ezért csinálja, inkább csak az érzést vették át, és nem látják, mi az, amiért érdemes küzdeni és felelősséget vállalni. A folyamat meg öngerjesztő, mert a sok léha ember ha mégis eljut a családalapításig (akarva-akaratlan), nem nagyon fog és tud értelmes gyereket nevelni, aki meg pláne nem fog tudni értékes tagja lenni a társadalomnak, hanem inkább lesz olyan, aki az egész kiábrándultságot előidézte.
És azért nem az élvezetről szól, mert nem valamit keresnek, hanem valami elől menekülnek. És sajnos lelkigyenge emberek nem fogják tudni ezt megoldani, így aki erős, annak kell még erősebbnek maradni, de ez exponenciálisan terjed, mint valami vírus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!