Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban alaptulajdonságok lennének egy férfinél hogy kedves, őszinte, empatikus?
Én is ritkának tartom, ha ezek megvannak egy férfiban. Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány olyan férfit ismerek, akik tényleg ilyenek. (persze sokkal több látja magát annak :D )
23/N
Nem kérlek, nem alaptulajdonság.
Valójában számodra az összes férfi egyetlen alaptulajdonsága az, hogy NINCS.
Nna, innen tessék kiindulni, amikor valamelyikőnkkel találkozol.
Igazából rengeteg férfi képes kedvesnek és őszintének lenni, de miért lennének azok? Ha a környezetükben azt látják, hogy ezekkel a tulajdonságokkal nem érnek el semmit, akkor miért legyenek ilyenek?
A környezetem kedvesnek, őszintének és empatikusnak tart. Régen kifejezetten az voltam. És? Senkit sem érdekeltek ezek a dolgok az ismerkedési szakaszban. Ahogy idősödtem, egyre kevésbé. Általános iskolában, még volt, aki ezt szerette bennem, de a középiskolától kezdve, csak akkor lett fontos tényező, amikor már összejöttünk. És akkor sem lett elsődleges tényező. Bunkó viselkedéssel több csajt kaptam meg, mint őszinte érdeklődéssel és figyelmességgel. És nem csak particsajokról van szó, hanem visszahúzódó, visszafogott, értelmesnek tartott lányokról is.
Jelenleg egyetemen tanulok. És mit látok? Teljesen azt, amit tapasztaltam. Akik srácként domináns személyiségek, bunkók, jól néznek ki vagy bármi kiemelkedőt nyújtanak felszínes tulajdonságaik alapján, azokat szétszedik a csajok. Azok a csoporttársaim, akik kedvesen, őszinték és empatikusak... Mind szüzek. Akkor miről is beszélünk?
Elő példa vagyok, hogy igen.
S hozzá még van több is... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!