Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul? Mi a gond velem?
Hihetetlenek az eddigi válaszok. Azt alapvető kis apróságot miért nem említette meg senki, hogy a kérdező facebookon akar ismeretlen nőkkel ismerkedni?
Kérdező, az a gond hogy a facebookon akarsz ismeretlen nőkkel ismerkedni, ráírogatással. Ez az első és legnagyobb probléma.
Kérdező, legyen annyi eszed, hogy nem hiszel el mindent, amit többségében depressziós emberek írkálnak ide, akik azt akarják, hogy te is feladd.
Fel a fejjel. Most ne barátnőzz egy ideig.:)
Én már sehol nem akarok ismerkedni. 8 évemet basztam el arra, hogy valakim legyen. Az alatt összesen 3 barátnőm volt, de mind rövid, vagy is egy volt 1 éves.
3 éve meg már végképp semmi nem volt.
29 éves leszek, de már élni nem akarok. Minek?
Úgy se vagyok jó senkinek és már nincs kedvem megint hónapokat, éveket szenvedni azért, hogy legyen.
Van egy pont az ember életében, amikor tudja, hogy ő a selejt, amit én már tudok is magamról. És már nem akarok változtatni semmim, mert úgy érzem, hogy nem haladnék sehova.
Öngyilkos lennék már, ha lenne elég bátorságom hozzá, hogy megtegyem.
Kérdező, jó nagy a zavar nálad. Azt írod: az a baj, hogy túl kedves vagyok? Majd kérdésre elmondod, hogy facebookon ráírsz ismeretlen nőkre, hogy szia, akarsz-e ismerkedni. A lány nem akar, tehát téma lezárva. Szerinted ebből hogy derülne ki, hogy kedves vagy-e vagy sem?
A facebook nem ismerkedésre való, értsétek már meg. Lehet próbálgatni és lehet szerencséd is, de a legtöbb nő utálja ha ismeretlenek ráírnak és nem válaszol. Ha interneten akarsz ismerkedni, társkeresőzz.
Nos, ha elvetjük a hamvába holt facebookos ismerkedést és elmész bulizni, baráti körbe, hobbi körbe stb. ott jön elő a te problémád, amit úgy definiálsz túl kedves vagyok. Várj, segítek: te nem kedves vagy hanem határozatlan, félénk, nincs önbizalmad, ezért meghunyászkodsz. Persze ezek negatív tulajdonságok, a kedves jobban hangzik.
Nagyon sok nőnek a belső értékek számítanak, például a kedvesség is, de többnyire csak akkor ha ez önbizalommal, határozottsággal, férfiassággal párosul. Ezek mind belső tulajdonságok és a nők oda vannak értük. A gyengeséget nem szeretjük, pláne ha mi is erős jellemek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!