Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a jelenség a csajoknál?
Jómódú, átlagnál kicsit jobb kinézetű egyetemista vagyok. Kocsim felső közép.
Megismerkedtem egy "Normális" értékrendűnek kilátszó csajjal. 2 hónapig együtt mentünk ide oda, alakulgatott valami. Az volt a vonzó benne, hogy mindig felezett a költségeken és agyilag mondhatni rendben volt.
Majd egyszer kiderült, hogy szimultán tartott engem és egy fukcboyt, akivel később összejött.
Na már most az a problémám, hogy az, hogy leszart engem, azt túlélem, mert tudom, a nők ilyenek, szeretik ha fáj a férfinak. Viszont azt nem tudom egyszerűen feldolgozni, hogy miért nem engem választott? Miért inkább egy drogos cgánnyal jött össze, akinek 0 potenciálja van.
Előző kapcsolatomból kiderült, hogy ha szegénynek látszol, esélytelen vagy. Vagy esetleg naív. Hibáimból tanultam sokat anno. De ebből a mostani esetből hogy vonjam le a tanulságot? Miben volt jobb az a "Thug", mint én? Nem hagy nyugodni ez a kérdés. Még csak azt sem lehet mondani, hogy unalmas jófiú vagyok, mert tudom, hogy attól irtóznak és tettem neki a rosszfiút én is.
Ez be tudható a hipergám ösztönöknek? Másra nem tudok gondolni..
21/f
19. Az alakulgatás alatt azt értem, hogy már minden volt, csak szex nem. Plusz nem írtuk ki facebookra. Konkrétan jártunk, de nem kürtöltük világgá.
A narkós gyerekkel 1 héttel az eset előtt találkozott először, akkor is úgy, hogy az leqrvázta.
van több alap hiba lehetőség ami okként előjöhet.
1.te csak eljárkált ide oda a nővel,míg a másik nem tökölt,hanem megdugta.
ez esetben logikus a csaj döntése,mert mit mászkáljon egy pipogyával hónapokat.
2.te is dugtad,meg a másik is.
ez esetben a másik jobban kefélt,mint te.
ez sok magyarázatra nem szorul.
3.a csaj megérezte,hogy milyen szinten frusztrált és megfelelési kényszeres vagy,míg a másik gyerek lazább,határozottabb és férfiasabb.
itt megint csak logikus lépés a csajtól.
szóval ha ezek közül van valamelyik,akkor te vagy igencsak 0 potenciálos papa.
Elméletileg felnőtt vagy, kezeld felnőtt módjára a visszautasítást. Bár az eddigi produkálásod alapján még bőven van hova fejlődnöd.
Villogsz itt a külsőségekkel, hogy megjátszod magad, és csodálkozol, hogy ott hagy a nő. Nem vagy tisztàban azzal az alapvető íratlan szabállyal, hogy egy randin a pasi fizet, igen, a csaj eljátsza, hogy fizetni akar, de igazából nem. Felfogtad? Lehordod a másikat, csak mert jobb volt nàlad, és megfogta a csajt, akit neked két hónap alatt nem sikerült azzal a tökéletes személyiségeddel.
Kicsit nézz magadba, nem fact, hogy a közös program fizetése prostitúció, de ha ilyen a felfogásod, isten óvja tőled a nőket.
Nem olvastam végig a válaszokat. Tehát én, mint nő, úgy vélem, hogy ha megjátszod magad, azzal sehova se jutsz.
Az, aki azért dob téged, mert nem játszod meg magad, az egy elbszott értékrenddel rendelkezik .
Tanulság: olyanokkal kezdj, akiknek nem az jön be, amilyen képet festesz magadról, hanem olyannal, aki önmagad miatt van veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!