Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a jelenség a csajoknál?
Jómódú, átlagnál kicsit jobb kinézetű egyetemista vagyok. Kocsim felső közép.
Megismerkedtem egy "Normális" értékrendűnek kilátszó csajjal. 2 hónapig együtt mentünk ide oda, alakulgatott valami. Az volt a vonzó benne, hogy mindig felezett a költségeken és agyilag mondhatni rendben volt.
Majd egyszer kiderült, hogy szimultán tartott engem és egy fukcboyt, akivel később összejött.
Na már most az a problémám, hogy az, hogy leszart engem, azt túlélem, mert tudom, a nők ilyenek, szeretik ha fáj a férfinak. Viszont azt nem tudom egyszerűen feldolgozni, hogy miért nem engem választott? Miért inkább egy drogos cgánnyal jött össze, akinek 0 potenciálja van.
Előző kapcsolatomból kiderült, hogy ha szegénynek látszol, esélytelen vagy. Vagy esetleg naív. Hibáimból tanultam sokat anno. De ebből a mostani esetből hogy vonjam le a tanulságot? Miben volt jobb az a "Thug", mint én? Nem hagy nyugodni ez a kérdés. Még csak azt sem lehet mondani, hogy unalmas jófiú vagyok, mert tudom, hogy attól irtóznak és tettem neki a rosszfiút én is.
Ez be tudható a hipergám ösztönöknek? Másra nem tudok gondolni..
21/f
Erre annyit tudok mondani, hogy hiába a jobb csomagolás, aki vesztes, az vesztes marad.
Ugyanabba a hibába estél, mint amibe a folyton a szüzességük miatt síró harmincasok: ész nélkül erőlteted azt, ami nem megy és aztán másokat hibáztatsz. Teljesen mindegy, hogyan színészkedsz, attól még a természeted és a kiállásod taszítja a lányokat. A hamis első benyomással még eléred azt, hogy a hálódba kerüljenek, de amint jobban kiismernek, kitörnek belőle. És jól teszik.
Az anyagi javak csak egy dolog a sok közül, ami bejön a nőknek. Ez is nagyon relatív. Egy egyszerű családban nevelkedett lánynak a havi 150et kereső buszsofőr már álmai netovábbja. A budai várnegyedben lakó jómódú család sarjának is elég lehet, ha a pali extrém módon jól össze van rakva. Viszont értelem szerűen az előbbi esetben könnyebb dolga van a pasinak.
Nagyon negatívnak tünsz a kommentjeid alapján, illetve a hitrendazereidd el is gond lehet. Még nem éred el velük a kívánt eredményt. Majd ha elengeded a negativitásod, felragyog a belső énedben rejlő szeretet, megváltozik az énképed és a hiedelmeid. Akkor jobb eredményeid lesznek sokkal ezen a területen. :)
"Jómódú, átlagnál kicsit jobb kinézetű egyetemista vagyok. Kocsim felső közép."
Ezt nem kellett volna kiemelni. Nagyon az jön le nekem ebből, hogy azt hiszed, hogy a vagyonod miatt. Nem. Sok okból választhat/nem választhat az ember valakit, te nem ismered azt a lányt teljesen, nem tudod, hogyan szocializálódott, miben nőtt fel és mi alapján választ párt. Ahogy a srácot sem ismered annyira, hogy tudhasd, mi tetszett meg a lánynak benne. Ez nagyon összetett és soktényezős, gyakran nem érti külső személy a miérteket, de vannak. Hogy mennyire logikusak...? :) Az ember ritkán logikus.
Ha lehet egy jó tanácsom -aztán vagy megfogadod vagy nem- férfitársaiddal együtt jobban tennétek, ha lefordulnátok erről a materialista vonalról. Ha normális nőt akartok, nem a kocsitokat meg a vagyonotokat kell elsősorban turbózni, hanem a személyiségeteket. És persze mellette a külsőt is, mert hiszem, hogy mindenekinek van magán belül jobb és rosszabb verziója és rajta múlik, mit hoz ki a rendelkezésre álló alapanyagból, amivel a szülei (és részben az eddig leélt életének eseményei)megáldották. :)
20L
Mert nem párt keresett, hanem kalandot.
Szóval ééélni akart, no.
Az meg előbb megvolt neki egy drogos cével, mint veled.
Lásd be fickó: unalmas vagy. :)
De... most komolyan: szerinted ez baj?
A kiská meg csak hadd kalandozzon! Gyűjtse szépen az élményeket (meg a nemi betegségeket, a függőségekről nem is szólva), aztán majd csak kiköt valahol - az út szélén, betevőt keresni...
Köszönöm, 15ös az egyetlen értelmes választ!
Sokan félreértették a kérdést és proli módon jöttek torokra.
A kocsim 100%ból sportfogadásból származik, nem úgy tették alám!!!
Amiatt kezdtem el játszmázni, játszani a rosszfiút, amióta az első exem amiatt dobott ki, mert jófiú vagyok és az unalmas + akkor nem volt kocsim és buszozni kényszerült.
A másik: A közös programoknál ha csak férfi fizet az prostitúció!!! Ha tetszik, hanem ez így van! Az az egészséges, ha felezik a költséget!
Három: Nem tartom magam materialistának, de tudom, hogy a nők nagyívben elkerülik azt, ha nem csillog ki a zsebedből az ájfón7 vagy legalább valami utánzat. Facts!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!