Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszitek tönkre a férfiakat? (több lent)
Azt vettem észre, hogy a nem modell kinézetű ámde kedves, aranyos, gondoskodó pasik egyszerűen utálattal gondolnak magukra, a külsejükre. Miért van ez? Mert a fellegekben élő, érzéketlen, nők durván leszólják őket. Ha egy ilyen pasi udvariasan randira hívja őket, undorító módon megalázzák és elküldik, ahelyett, hogy örülnének, hogy egyáltalán hozzájuk szólt egy ilyen kedves és udvarias férfi. Normálisan is el lehet mondani, hogy nem tetszik neked, vagy nem akarsz vele randevúzni. Szóval... Miért csináltok a bunkó viselkedésetekkel érzelmi roncsot a csiszolatlan gyémántokból?
Na erről ki mit gondol? Pro-kontra. Kíváncsi vagyok.
Lány vagyok....O.o
És de furi, hogy én mindig mindenkivel meg tudtam értetni normálisan, hogy nem viszonzom a vonzalmát... Csak mert beképzelt bunkók vagytok még nem kell álltalánosítani. Ez az a tipikus "rohadjon meg minden pasi aki nem tökéletes" gondolkodásmód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!