Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van manapság egy kis fizetéssel rendelkező átlagos külsejű férfi abban a helyzetben hogy válogasson a nők között ha párt szeretne találni?
A PUA, a gerinctelen, lúzer,öntelt, féreg valamilyen nyelven való rövidítése?Vagy csak a 4-es válaszoló van elvarázsolva magától a semmire?
Véletlenül sem általánosítanék, hogy minden férfi ilyen lenne, sőt nagyon bízom benne, hogy nem ilyenek. :)
23 éves vagyok.
Nincs munkám, még egyetemre járok... még mindig.
Eddig válogattam. (de annyira, hogy nem feküdtem le azokkal a lányokkal, akik akartak volna velem lenni, még akkor sem, ha vonzóak voltak nagyon.... DE NAGYON!... Szóval szűz vagyok. )
Most már nem válogatok. Megtaláltam, aki miatt válogattam.
Attól függetlenül, hogy nincs munkám, és átlagos külsejű vagyok mégis belém van zúga. A humorom és az eszem miatt. És mert k*rv@ bölcs vagyok :D És a péniszem is méretes (nem az.)
A lényeg, hogy sztem bárki válogathat kedvére. Olyannal ne jöjj össze, akivel amúgy nem akarnál.
Én is vmi csoda folytán találkoztam ezzel a lánnyal... egyáltalán az, hogy létezik, már az csoda. Az, hogy még találkoztunk is. Az a másik csoda. Az, hogy még belém is zúgott ilyen hamar... Az meg már a lehetetlen a köbön.
Mintha a lottó ötös megnyerése közben kétszer csapna belém a villám úgy, hogy nincs is vihar.
Szóval IGEN. Nem a fizetés és az átlagos külső számít. SZERINTEM.
23 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!