Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a pasik nem akarnak kapcsolatot, csak egy kalandot?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, és én komoly kapcsolatot keresek egy két társkereső oldalon. Viszont a velem egy korú pasik csak szexet akarnak és más semmit...

Miért ilyen komolytalanok?

Ilyen korban már nem akarnak kapcsolatot, későbbiekben elkötelezettséget vagy micsoda?

Annyira rosszul esik, hogy egy két helyes pasi is csak 1 szexet akar, és más semmi...

Megértem ha pl 20 éves lenne, de hát nem...:/

Persze oké, megértem ha még élni akarnak, élvezni a szingli életet...de meddig? :D

Szerintettek miért van ez?

Pasik, miért gondolkoztok így?

24L

2017. ápr. 25. 14:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én 31 vagyok, szeretnék komoly kapcsolatot, családod, csak elég szarul nézek ki, így nem igazán megy az ismerkedés. Na jó, semennyire nem megy :D
2017. ápr. 25. 19:18
 12/21 anonim ***** válasza:
Látod, ez van, ha azokat nézed ki, akit a többi nő is. Alapszintű logika.
2017. ápr. 25. 21:02
 13/21 mikeXxX ***** válasza:
Rengeteg 30+ nő is ezt csinálja na és nézek mást és kész ne sírjunk már itt egymás vállán ez van jó a buli csak sok a gyökér !
2017. ápr. 25. 23:23
 14/21 anonim ***** válasza:
Én komoly kapcsolatot keresek, de én meg ilyen nőt nem találok. Ismerj meg.
2017. ápr. 26. 06:39
 15/21 anonim ***** válasza:

Ez egy ellentmondás. Aki 100 nő közül válogathat (akár csak 5), az műmájer alfahím, mert azok tudnak válogatni.

A magamfajták (nem csak én azért írom), pedig örülnek ha 1 olyan nőt választhatnak a jó esetben 1 közül, aki tetszik nekik :)

2017. ápr. 27. 12:30
 16/21 anonim ***** válasza:
Ezt ti, csajok ba52tátok el, amikor mindenféle lelki skrupulus nélkül lefeküdtök a pasikkal anélkül, hogy ezért nekik különösebben erőlködniük kellene. Ezek után a pasi minek erőlködjön megérteni a nők lelkét, minek nyűglődjön a számára érthetetlen hisztijeivel, stb, ha a szexet mindezek nélkül is simán megkapja?
2017. ápr. 30. 14:15
 17/21 anonim ***** válasza:

Én is kiírhattam volna ezt a kérdést, ugyanezt tapasztalom. Nem ítélem el, ha valaki így él, de az határozottan zavar, hogy a korosztályunkban mindenki. És tényleg olyan srácok, akik intelligensek, kedvesek és minden rendben lenne velük, ha nem "félnének" elköteleződni.

Sokakkal beszéltem is erről, nagyon sokan hajtogatták, hogy "másra nem alkalmasak" vagy "nem állnak készen", meg hogy "pár hónap után a lány megváltozott, hisztizett, nem lehetett semmit megbeszélni/ ellaposodtak a dolgok és minek".

Méltatlannak tartom valahol, mert nem olyan emberekről beszélünk (többnyire), akik ne igényelnék a szeretetet vagy a törődést, de mintha lenne egy gát bennük, hogy ezt pont a másik nemtől, meg amúgy is túl bonyolult, mire az kialakul... Valahol sajnálom ezt az egészet.

A világért sem szeretném azt csinálni, mint nálam is párszor, mikor megmagyarázták, hogy én valójában mást akarok (velük lefeküdni :D) csak félek tőle, de nagyon gyakran azt érzem, hogy ez valóban így van és a múltbéli szívásból jön ez, vagy abból, hogy eddig is el tudtak így élni, ráadásul sokkal szabadabban. A baj azzal van, hogy ez nem vezet sehova 30 felé pláne, meg egyébként is keményen ki lehet égni abban, hogy mindenkinek adunk egy kicsit, de sosem annyit, hogy építkezni tudjunk belőle.

Bocsi a sok rizsáért, szeretem ezt a témát, foglalkoztat.:)

20l

2017. máj. 3. 00:29
 18/21 anonim ***** válasza:

4. :D

Meg sem tudom számolni, hány srácnak jövök be és hányan próbálkoztak nálam rendszeresen azzal, hogy legyen köztünk valami (bármi, csak ne komoly, mert "jófej, izgi csaj vagy, dögös és nemár"). Mégsem mentem bele, mert nincs ebben az égadta világon számomra semmi különleges és nem érdekel, kit kaphatnék meg.:) Tudom, hogy megtehetném, tudom, hogy "mivel rendelkezem", de vannak elveim és céljaim és ha ennél csúnyább vagy szebb is lennék, azon nem változtatna, hogy társra vagyok csak kíváncsi, érzelmekre, valakihez tartozni és pont. Nekem ez az igazi móka, de lehet, koravén vagyok. :)

Nem hiszem, hogy a "felkapottságon" vagy a külcsínyen múlik, hogy kiben mennyi a tartás.

2017. máj. 3. 00:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Miquel, én mindig tisztelettel adózok a nagyszerű gondolataidnak, de ez úgy baromság, ahogy leírtad.
2017. máj. 3. 07:40
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is, a 21. században felejtsük már el végre azt az elavult és végtelenül káros gondolatot, hogy a szexet a nő adja nagy kegyesen a férfinek, ha az "kiérdemli".
2017. máj. 3. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!