Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy azért nem kellek a nőknek, mert gátlásos és önbizalomhiányos vagyok? Csak ezen a rossz tulajdonságaimon nem tudok változtatni! F
Figyelt kérdés
2017. ápr. 24. 20:36
11/16 anonim válasza:
10! Ìgy igaz....! Nàlam annyival másabb vannak lelki eredetü testi betegségeim amik ha boldog lennék enyhülnének....de testi lelki gondjaimmal nem kellek senkinek:)))
12/16 anonim válasza:
Sikerélmény akkor lesz, ha már van kellő tapasztalatod. Vagy szerinted minden férfi, aki tud ismerkedni, már tapasztaltan született és sosem érte kudarc?
13/16 anonim válasza:
Amúgy sem érdemes külső visszajelzésekre felépítened az önbizalmadat, mert egy ingatag kártyavár lesz csak.
14/16 anonim válasza:
Tarskereson probald. Eloszor a benazas normalis. Badoo, ott gyakorolhatod a chatelest. Persze lehet, hogy naiv vagyok, no vagyok es mas orszagokban elek. De ha a csigahazbol kilepsz, normalisabb csajokkal beszelgethetsz, jo esetben rutinosabb leszel kommunikalni a magad visszafogott stilusaban. Visszafogott maradhatsz.
15/16 anonim válasza:
Na ez az! Megérkezett a nő a tanáccsal: társkeresőn chat-elj! Arról persze fingja nincs egy átlag nőnek hogy egy átlag (nem csúnya) palival szóba sem állnak jellemzően ilyen oldalakon sem, tehát ez (is) alkalmatlan a gyakorlásra (is)
Csak a való életben van esély erre, ha vállalja hogy "beégeti" magát, de ezt nem mindenki szereti a férfiak közt sem!
16/16 anonim válasza:
Inkább a csóróságot szokták elsőre kiszagolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!