Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak profilkép alapján kire kattintana/írna rá több férfi?
Szerintem az elsőre kattintanának többen.
Bár nekem egyik sem tetszik. Az első túl vékony és fura a feje. A másodikat pedig a smink tartja össze és el nem tudom képzelni, hogy nézne ki nélküle.
1.Rosszul van lefotózva a nő. Igy elég ronda feje van.
2. Nagyon mű.
Ha ennyi a választék, akkor maradok a jobb kezemnél, néha meg a balnál.
De ha pisztolyt tartanának a fejemhez, hogy válasszak, mert különben lelőnek, akkor az egyes számú.
Igen, ezt mondom hogy annyira fura, hogy ez a "választék". De most komolyan, két gyakorlatilag ugyanúgy kinéző nőről van szó.
Nekem pl egyformán csinosak, mások ahogy írták már előttem, nekik meg egyformán nem azok.
Én egyikre se. Egyrészről mivel tudom, hogy rengeteg férfinek tetszik ez a két kategória, és tisztában vagyok az én adottságaimmal, így tudom, hogy mennyi esélyem lenne.
Másodsorban pedig hiába mondjátok, hogy a második milyen mű, nekem az első is az. Egyikre ránézve sincs olyan érzésem, hogy én a valóságot látom és az utcán is találkozhatok ilyennel.
Úgyhogy én annak a harmadiknak írnék, akin nagyon minimál smink van, szemüveges, stréber okostojásnak látszik (és jó esetben az is).
Most figyelem a második linkjét: "cute girl selfie".
kek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!