Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak profilkép alapján kire kattintana/írna rá több férfi?
szerintem aki normálisat akarnak az az 1.-re aki csak dugni az a 2.-ra
24F
Én a másodikra ráírnék, hogy felejtse el azt a bronzosítót ês azt a gyűrűt.
F
3-as te hol élsz? :D
Te aztán biztos egyt ökéletes külsejű álomférfi vagy xd
4:
Az hogy valaki ronda vagy átlagos kinézetű, azt jelenti hogy nem mondhat véleményt másokról, hogy ők mennyire jól néznek ki szerinte? Szóval egyetlen nem szupermodell kinézetű ember sem mondhatja el a véleményét arról, hogy (a saját kinézetétől függetlenül) mennyire tetszik neki más emberek kinézete?
---
Mindkettő nagyon csinos, szép csaj. Nem értem azokat, akik különbséget látnak viszont közöttük műségben.
Mindkettőnek festett a haja? Igen.
Mindkettőn van valami rúzs/ajakra rakandó dolog? Igen.
Mindkettőn van smink, de ha az elsőn nem is, rajta sem azért mert nem szokott hordani, hanem mert az első fehérneműben van egy szálloda ablakában, a másik pedig teljesen fullosan, utcára kimenős szerelésben (ruha és smink).
EGYETLEN KÜLÖNBSÉG, hogy az egyiken van műszempilla/ki van húzva a szempillája, a másikon(/-nak) meg nincs. Ez alapján lenne az egyik mű, a másik meg nem?
Nem értem hogy valaki mi alapján mondja hogy az egyik mű, a másik nem. Mindkettő az. (De ez NEM egy rossz dolog feltétlenül.) Mindkettő dögös, csinos csaj. NINCS KÖZTÜK NAGYSÁGRENDI KÜLÖNBSÉG. A 10-es skálán mindketten ugyanannyi pontot kapnának.
Mindkettő nagyon ki van sminkelve, csak az első natúr sminket visel, ezért a férfiak azt gondolják, jaj, milyen gyönyörű és természetes. Valójában lehetetlen megmondani, milyen a valódi kinézetük.
Hogy kire kattintanak többen? Mindkettőre sokan, hiszen sminkben jól néznek ki, na de ki nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!