Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most úgy meghalnék. (mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most úgy meghalnék. (mit tegyek? 21/F)

Figyelt kérdés

:(

Úgy érzem, hogy semmi értelme sincs az életemnek.

Csak úgy eltünnék legszívesebben.

Nem tudom mi van velem, egy vágytalan, érzelmetlen, zombi vagyok. Nem is értem minek élek még.

Az öngyilkossághoz nincs erőm... :'(

Kérlek titeket, minél többen válaszoljatok.

:((((

2017. ápr. 23. 23:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer talaltam egy rozsaszin gumicukor meretu verebfiokat. Kiesett egy feszekbol, ami elerhetetlen helyen volt. Nem sok elet volt mar benne, de szerencsere sikerult megmentenem az eletet. Felneveltem, kis pipettaval, csipesszel etettem, itattam, kesobb szocskeket fogtam neki, stb.. Sose tagitott mellolem, a hajamba bujva szeretett lenni. Igy jartunk kirandulni, imadott a fak again hintazni. Amikor barki meglatta a kis fulemhez simult kukactalpu baratom, mindenki mosolyogni kezdett. Nem hiszem, hogy sok boldogabb ember volt akkoriban nalam. :) Pedig nem kerult egy fillerbe sem. :)
2017. ápr. 24. 00:30
 12/19 anonim ***** válasza:
27%

Nézzük csak!

Szeretet - ez igen, bár ez elég megfoghatatlan. Remélem nem azokra a "szegényromantika" dolgokra gondolsz. Tapasztalat, hogy az éhség, csak a filmekben van úgy, hogy "bagatel", a valóságban vitákhoz vezet.

Barátok - ez technikailag ingyenes, de valójában nem. Vaagyis inkább mondom úgy, ha nincs pénzed, nem sokáig lesznek a barátaid, mert kínos leszel a számukra és csak "néha összefutunk" marad.

A szerelemnél viszont 100%, hogyha nincs pénzed, akkor elhagynak (bár ez csak akkor igaz, ha te vagy a férfi, fordítva nem mindig). Ha csóró vagy, eseteg van pénzed, de spórolnod kell hogy maradjon pénz még hó végére is - akkor egy idő után nem vagy számár szórakoztató, "sosem veszel neki semmit", nem jársz márkás dolgokban akkor csak idő kérdése mikor csábítja el Mr.Luxus.

Kirándulás - ez is pénzbe kerül. Bár ezt átlagfizetéből (165.000 netto) még könnyű kihozni, de pénzbe kerül. Szendvics, ital, az odaút, a nyilvános wc díja, túrabakancs, szúnyogriasztó stb.

A fürdés is pénzbe kerül, habár a rezsiben a melegvíz amúgy is benne van, de tudok olyanról aki csak langyban zuhnyzik, mert "spórolnia kell".

Segíteni jó, én is szeretem ezt tenni, bár a zord külsőm miatt nem szoktak megkérni.

2017. ápr. 24. 00:35
 13/19 anonim ***** válasza:

Mi is mentettünk csigákat egyik exemmel a bicikliútról, hogy ne zúzzák szét őket (eső után volt) és az is jó érzés volt, ingyen.

A barátok közül meg hamar kiszorulsz, ha nem tudsz velük járni mindig kocsmába/kávézóba/buliba/fizetős programokra. És hosszútávon nem jó, ha fizetik ők neked, mert a pénzzel nem jó viccelni...

2017. ápr. 24. 00:38
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Hat akkor en roppant szerencses vagyok, mert nem ilyen barataim vannak. Sose mennek reszeg emberek koze diszkokba, szamomra az nem szorakozas. :) Es a szerelmem is "csoro", de sose cserelnem le Mr.Luxusra. Kirandulni sima csukaban szoktam, szunyogriaszto nelkul. :D A meztelen ejszakai furdest meg nem epp kadban ertettem, bar oda sem oltozom fel. :D
2017. ápr. 24. 00:55
 15/19 anonim ***** válasza:
61%
Szívesen élnék abban a valóságban. Sajnos itt máshogy megy. Vannak barátaim, de csak néha taláozunk. Ők meg ide-oda járnak... Az exeim kidobtak a pénzhiány miatt.
2017. ápr. 24. 01:05
 16/19 anonim ***** válasza:

Minél többen válaszoljatok... needy little prick

Nem leszel semmivel előrébb, ha pár szuperhős komplexusos ember azt hiheti, ma ő mentett meg téged a biztos haláltól.

2017. ápr. 24. 01:11
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem vesztettel veluk semmit.

Szerintem az elet olyan, mintha egy fenykepezogepen keresztul neznenk a vilagot. Sokfele szurot tehetunk fel, valtoztathatjuk a fokuszt, a lencset, a latoszoget, a megvilagitast... A fenykepezogep a mi kezunkben van. Az elet maga gyonyoru. De hogy errol mi milyen kepet keszitunk magunknak, csak rajtunk mulik.

2017. ápr. 24. 01:23
 18/19 anonim ***** válasza:
56%

Csinálj valami jót.

(Ennél pontosabban nem tudok fogalmazni.)

Tökmindegy mi az, csak jólessen megtenni, vagy később visszaemlékezni rá.

Én pölö anno azzal kezdtem, hogy letakarítottam az szekrényem. Aztán a szobát. Aztán a lakást. Aztán ki is festettem.

Sose felejtem el...

Már vagy húsz perce takarítottam, amikor a rádióban fölcsendült a Status Quo-tól a "hadseregben". És amikor az énekes elordította magát, hogyaszondja "Stand up and fight!", akkor felnevettem. De nagyon...

2017. ápr. 24. 02:38
 19/19 anonim ***** válasza:

Máris tettél valamit, föltettél egy kérdést, amin egy tucat ember gondolkodott.

Amúgy meg az Internet tele van szórakoztató tartalommal, és most nem a játékokra, vagy valami "vicces" tartalomra gondolok, ahol valaki hasraesik, és összetöri magát, hanem értékes irodalomra, versekre, hasonlóra.

2017. ápr. 24. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!