Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szép, vonzó szingli nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép, vonzó szingli nőket tényleg ki lehet kergetni a világból az ilyen kérdésekkel, beszólásokkal?

Figyelt kérdés

"Hogyhogy nincs barátod?"

"Nem létezik, hogy te egyedül legyél..."

"Tényleg nincs pasid ilyen külsővel? Ne szívass már..." Meg ilyenek.

Valóban idegesítő ez, hölgyek? Amikor pusztán a vonzó külsejük okán azt feltételezik nőkről, hogy feltétlenül és biztosan párkapcsolatban kell élniük?

Hogyan kezelitek ezt? Vagy képesek vagytok bóknak venni az ilyen kérdéseket, beszólásokat?

2017. ápr. 23. 16:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%

Ha olyan ember kérdezi ezeket, aki nem jön be nekik, akkor igen, kikergeti őket. Ha az álompasijuk kérdezi, akkor olvadozva pirulnak.

#8 és #10 igazat írt.

2017. ápr. 23. 18:07
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon irritalo es idegesitö. Nem veletlenül nincs párja az illetőnek,nyilván,ha akarna akkor lenne neki...
2017. ápr. 23. 18:26
 13/19 anonim ***** válasza:

10:

Ez nem kifogás. Ez így működik. Ezt bárki elismeri. És akkor mi van?

Úgy is mondhatnánk: Csak mert valaki ilyen kérdéseket tesz fel, az nem jelent semmit abból a szempontból hogy mennyire vonzó. Tehát pl ezzel nem tud senki jópofáskodni vagy magának vonzalmat nyerni.

Jobb lenne ha lennének konkrét mondatok, amiket kimondva minden férfi bejöhetne a nőknek?

2017. ápr. 23. 18:38
 14/19 anonim ***** válasza:
13. márpedig egyébként a kérdés magával a fenti kérdésekkel foglalkozik "vegytisztán"...megerősítést vár arra hogyha valaki ilyet kérdez akkor gáz...akik hozzászólásán értetlenkedsz azok pont hogy cafatokra szedték a kérdező feltevését
2017. ápr. 23. 18:42
 15/19 anonim ***** válasza:
Elég gyakran megkapom ezeket a kérdéseket,mondatokat,így már nem zavar! :) Annyit szoktam rá válaszolni:Ez van,van ilyen vagy nem keresek senkit!
2017. ápr. 23. 19:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Nagy igazság,hogy attól függ,ki mondja,milyen helyzetben.
2017. ápr. 23. 20:37
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát lehet jobb lenne, a mostani "100-ből 5 férfi viszi a piacot a többieknek meg viszlát" helyett...

2017. ápr. 23. 20:38
 18/19 anonim ***** válasza:
53%
Nem az, hogy idegesítő, csak olyan felszínes dolognak tűnik. Mintha egy nő annyiból állna, hogy szép és csinos, és semmi egyébre nincs szüksége az életben. Meg mondjuk kicsit alázó is. Nekem sokáig azért nem volt párom, mert nem álltam szóba mindenféle jöttment link alakkal. Eléggé megválogattam még a beszélgetőpartnereimet is, nemhogy azokat, akikkel randizni mentem. Szóval mintha ez nem lehetne egy nő saját döntése, hogy van-e párja vagy nincs. Egy csomó oka lehet ennek azon túl, hogy nem kell senkinek. Én is sok mindenkinek kellettem volna. Az ilyen felszínes csicskákban fel sem merül, hogy nekem nem felelt meg a felhozatal. Aki végül a párom lett, na ő nem kérdezett ilyen fä@sságot.
2017. ápr. 23. 22:44
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy szép lány rád mosolyog, annak örülsz. Ha egy ronda, annak közel sem annyira, már ha egyáltalán.

Ez ugyanaz. Nem tudom ezeken mit kell hülledezni.

2017. ápr. 24. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!