Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép, vonzó szingli nőket tényleg ki lehet kergetni a világból az ilyen kérdésekkel, beszólásokkal?
"Hogyhogy nincs barátod?"
"Nem létezik, hogy te egyedül legyél..."
"Tényleg nincs pasid ilyen külsővel? Ne szívass már..." Meg ilyenek.
Valóban idegesítő ez, hölgyek? Amikor pusztán a vonzó külsejük okán azt feltételezik nőkről, hogy feltétlenül és biztosan párkapcsolatban kell élniük?
Hogyan kezelitek ezt? Vagy képesek vagytok bóknak venni az ilyen kérdéseket, beszólásokat?
Igen, és a kevésbbé vonzóakat is.
Én ezt nem tekinteném bóknak.
Biztos jobb helyette ez a pár mondat:
"Há' nem is csodálom, hogy nincs!"
"Mosmá van!"
"Hö' de csak azé' nincs még, mer' eddig nem talá'kosztunk"
Hát figyú úgy18-30 közötti nők esetén (plusz mínusz pár év) még a „futottak még”kategóriás lányok zöme is kapcsolatban él. Ennek oka a férfitöbblet valamint hogy inkább lesz egy tipikus nő a befolyásos góré n+1-edik nője mint egy hétköznapinak az egyetlen.
No tehát ez a helyzet a középkategóriásokkal. Akkor az általad vázolt jó nőknek hány százaléka lehet szerinted kérdező szingli? Ezek a csajok nem szinglik csak ha a helyzet úgy kívánja annak vallják magukat. Pl kinéztek valakit egy társaságban és így könnyebben becserkészhetik feltételezve hogy akkor rájuk nyomul az alfa(ezáltal lecserélhetik a jelenlegit). Az alfa tehát nem feltétlenül az értetlenkedő hanem mondjuk az értetlenkedő spanja
Ha egy számomra vonzó, nekem tetsző férfi kérdezi pl az első kettőt, akkor azok jók, olyan incselkedősek, flörtölősek a szememben.
Ezeknek is meglehet a helye/szerepe az ismerekdésben, nem kell feltétlenül bénának vagy erőltetettnek tűnniük.
Pitizős, álszent mondatok ezek. Az ilyenek után nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!