Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, ha megismernétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, ha megismernétek egy szimpatikus pasit, aki így mutatkozna be:"Szia, Töhötöm vagyok. ", hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Vagy lehet bármilyen fura név, pl. Dömötör, Ödön, Örs, Illés, Huba, Gusztáv... Röhögőgörcs jönne rátok ilyenkor, esetleg egy laza mosollyal "díjaznátok" a dolgot vagy nem jelentene semmit?

Miként reagálnátok ilyen helyzetben?

2017. ápr. 23. 09:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Csókolom Töhötöm vok,a lányuknak be Töhötöm?
2017. ápr. 23. 10:12
 12/23 anonim ***** válasza:
Na bázz már kavarom a kérdéseket aszittem szülős,tessék kívánt formára alakítani
2017. ápr. 23. 10:13
 13/23 anonim ***** válasza:

Hogy szép magyar neved van, mint nekem :)

Végre nem egy Lakatos Murinnyó

2017. ápr. 23. 10:20
 14/23 anonim ***** válasza:

A Tivadar teljesen jó név, nekem tetszik nagyon, van egy ilyen nevű ismerősöm, akit kedvelek nagyon, őt Titinek becézzük. A felsorolt többi név...hát nem túl előnyösek, de szerintem nem reagálnék rá sehogy, biztos nem nevetnék rajta. Amúgy is szeretek beceneveket kitalálni, nagyon hamar kapna egy viselhető becenevet :D pl. ha lenne egy Dömötör ismerősöm, akit megkedvelek, tuti Dömnek hívnám, az tetszik :D

22N

2017. ápr. 23. 10:22
 15/23 anonim ***** válasza:
60%

Mondjuk a Penke Bence nevű szinkronszínészt is körberöhögném,mert eléggé bemélyült a hangja azóta.

Jó,engem Alíznak hívnak,de azért nem olyan szinten szokatlan,mint a felsorolt férfi nevek legtöbbje.

Nekem volt suliban Töhötöm nevű osztálytársam és elsőre furi volt,de maga a srác is.Mára egy egész jóképű, udvarias,jó stílusú pasi,igaz 173 cm körül,de van barátnője.

Viszont vezetéknevekből volt az,amin megrökönyödtem a létezésén,az a Behány,Szopóczi meg Hugyecz vezetéknevek.Utólag otthon jókat röhögtem rajta.

2017. ápr. 23. 11:02
 16/23 anonim ***** válasza:
Szerintem bunkosag kinevetni mas nevet. Az szubjektiv h kinek milyen nev tetszik, vagy mit gondol rola. Kellene annyi intelligencia, hogy megtartsuk a velemenyunket, ha azt nem kerdezik. Tehat en nem reagalnek sehogy a bemutatkozasara..elmondanam az en nevem es kesz.
2017. ápr. 23. 11:37
 17/23 anonim ***** válasza:
Én biztosan megkérdezném, miért választották neki ezt a nevet, és lelkesen szólítanám rajta, ha őt nem zavarja.
2017. ápr. 23. 11:53
 18/23 anonim ***** válasza:
Hát ezek közül a nevek közül szerintem nem mindegyik fura, pl több Örs nevű embert is ismerek. De biztosan nem nevetnék ki senkit a neve miatt. Könnyebb lenne talán megjegyezni.
2017. ápr. 23. 11:55
 19/23 anonim ***** válasza:
Akkor én mit mondjak a lengyel eredetű vezetéknevemmel? Amíg nem tudják a nevem, sokan valszeg cigánynak, rosszabb esetben migránsnak néznek... Pedig magyar vagyok.
2017. ápr. 23. 12:26
 20/23 anonim ***** válasza:
44%
Annyira unatkozom és annyira felszínes, tartalmatlan és aljas vagyok, hogy nem tudom már, mibe kössek bele én, sz. Arházi germán, ezért természetesen kiröhögném, de akkor is, ha ugyanaz volna a keresztneve, mint nekem (Adolfka vagyok).
2017. ápr. 23. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!