Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ha megismernétek egy szimpatikus pasit, aki így mutatkozna be:"Szia, Töhötöm vagyok. ", hogy reagálnátok?
Vagy lehet bármilyen fura név, pl. Dömötör, Ödön, Örs, Illés, Huba, Gusztáv... Röhögőgörcs jönne rátok ilyenkor, esetleg egy laza mosollyal "díjaznátok" a dolgot vagy nem jelentene semmit?
Miként reagálnátok ilyen helyzetben?
Hogy szép magyar neved van, mint nekem :)
Végre nem egy Lakatos Murinnyó
A Tivadar teljesen jó név, nekem tetszik nagyon, van egy ilyen nevű ismerősöm, akit kedvelek nagyon, őt Titinek becézzük. A felsorolt többi név...hát nem túl előnyösek, de szerintem nem reagálnék rá sehogy, biztos nem nevetnék rajta. Amúgy is szeretek beceneveket kitalálni, nagyon hamar kapna egy viselhető becenevet :D pl. ha lenne egy Dömötör ismerősöm, akit megkedvelek, tuti Dömnek hívnám, az tetszik :D
22N
Mondjuk a Penke Bence nevű szinkronszínészt is körberöhögném,mert eléggé bemélyült a hangja azóta.
Jó,engem Alíznak hívnak,de azért nem olyan szinten szokatlan,mint a felsorolt férfi nevek legtöbbje.
Nekem volt suliban Töhötöm nevű osztálytársam és elsőre furi volt,de maga a srác is.Mára egy egész jóképű, udvarias,jó stílusú pasi,igaz 173 cm körül,de van barátnője.
Viszont vezetéknevekből volt az,amin megrökönyödtem a létezésén,az a Behány,Szopóczi meg Hugyecz vezetéknevek.Utólag otthon jókat röhögtem rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!