Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kivel jönnétek össze az oldalról vagy kivel randiznátok/ismernétek meg? Ki az aki szimpatikus nektek és ha jobban megismernétek akár járnátok is vele? (csak innen az oldalról)
Figyelt kérdés
Nekem pl. két pasi is szimpi innen.2013. szept. 26. 17:20
1/21 anonim válasza:
Kicsoda kérdező?
Hogy kivel jönnék össze? Talán Pain for Pleasure vagy Sárkányidomár, de ő tabu :D
2/21 anonim válasza:
Saját magammal, hopsz már meg is van.
3/21 anonim válasza:
Aki szimpi azzal most is beszélgetek! Nekem is 2 van ilyen!
4/21 anonim válasza:
Van pár ember akivel el tudok beszélgetni néha de össze nem jönnék senkivel szerintem. :$
5/21 anonim válasza:
Tekintetbe véve, hogy csak egy ürgét nem kábítok mocskosul, maximum vele lenne pofám személyesen is összeröffeni.
7/21 anonim válasza:
Sokan szimpik és van igazán jó fej pasik itt, akikkel jókat lehet beszélgetni. A többi nem publikus :)
8/21 R.Speltzer válasza:
Én velwd akarok ismerkedni kérdező :$
9/21 anonim válasza:
Senkivel se.
Egyszer próbáltam és kiderült a csajról,hogy kapcsolata van...
10/21 anonim válasza:
Nekem 3 csaj szimpatikus ( már ha valóban csajok) a beszélgetések alapján. 22F
1. 18L
2. 20L
3. 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!