Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kigyúrt, zűrös életvitelű, börtönt megjárt, tetovált, rosszarcú fazonokat miért tartják mindig alfahímnek?
Ha van egy férfitársaság, és ott van egy fent említett fickó, akkor mindig őt tartják a falkavezérnek, a FÉRFInek. És általában ő is annak tartja saját magát.
Miért van ez, mit gondoltok? Mi van az ilyen fazonokban, hogy felnéznek rájuk - az hagyján, hogy a nők, de egyes férfiak is? Sok esetben még példaképek is szoktak lenni. Van erre magyarázat?
Mert míg az intellektuel leállna okos eszmefuttatásokat végezni és próbálná beégetni a másikat ,a 2. mondatánál úgy orrba vágná a börtönben nevelkedett ipse, hogy egy napig egy irányba forogna. És az a király aki nagyot üt,no meg akinek van pénze.Bárhol! Az öltönybe bújt excellvitéz irodisták közt is.
Akinek van sok kétes lopott pénze de nem üt nagyot ,az meg fogad testőröket és azzal vereti meg a neki beszólókat. Jó hogy az ilyen alakokra felnéznek,mert egyfajta hatalmuk van a pórnép felett.És mivel voltak börtönben lehet nem is ijednek meg tőle ha újra be kell vonulni ,szóval a büntetés kilátásba kerülése sem hátráltatja őket, ha valamit meg kell torolni.No meg jó ügyvéddel kisikálható sok minden stikli.
És a nők erre nagyon buknak az is tény. Jobbnál jobb macák vannak ezekkel, bár külső szemlélőnek feltünősködő ribiknek tűnhet a többsége, de attól még rendben szoktak lenni kinézetre.
8as jól mondja az erősebb kutya esete áll fenn hasonló szitukban.
Itt elmondhatom névtelenül régebben bátyám drog ügyekben utazott. Mindig gyönyörű barátnőjei voltak. Aztán elkapták, kapott 4 évet. Átértékelte a dolgokat, nem akart többet börtönbe menni, így keresett normális munkát, most egy olyan barátnője van hogy nem sértésből de abszolut nem nőies és nem szép.
A másik amit mondasz hogy a férfiak is vezérnek tekintik az ilyeneket, az azért lehet mert álltalában ezek az emberek nagyhangúak, erőss személyiségek. A többség pedig nem akar vele rivalizálni.
Engem például hidegen hagy az ilyen dolog, abszurd hogy így vannak elkönyvelve emberek hogy alfa hím, meg mittudom én még mi. Emberek vagyunk mind, ő sem több nálam és senkinél. Persze ismerek én is ilyen férfit, ő mondta magáról hogy ő alfa hím. Igaz már a fél cég női tagjai mind meg voltak neki... De ha valaki ezért alfának nevezi magát.... Persze normális kapcsolata nincs, két gyerekét le se szarja, ha velük van akkor őt zavarják a gyerekek.
Ja és láttam már nő után picsogni és sírni őt. Na puff oda az alfaság... Ja mégvalami, a nőket két lábon járó lyuknak tekinti. Hát ha ez az alfaság akkor legyen.
Én béta vagyok, vagy delta vagy gamma.... Tisztelem a másik embert, a nőket, a gyerekeim imádom, nem tartom magam felsőbbrendűnek senkinél. Köszönöm nem akarok alfa lenni, sőtt kiröhögön őket, az idióta viselkedésüket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!