Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen fiú mit akarhat tőlem?
Figyelt kérdés
Még nem találkoztam a fiúval, csak interneten ismerkedtünk. Már olyanokat ír, hogy nehogy másokkal ismerkedjek, illetve mindig megkérdezi hol vagyok mit csinálok. Van úgy hogy beleszól hogy mit csináljak. Szerintem csak szexet akar.2017. ápr. 21. 15:35
1/13 anonim válasza:
Szerintem meg ne találkozz vele, ha már most lesír, hogy kisajátító és ilyen szinten féltekeny típus
2/13 anonim válasza:
Hány éves vagy és ő hány éves? mindenesetre szólj rá már most, hogy ne szóljon bele a dolgaidba, mert nem vagytok ilyen viszonyban, illetve egyedül is el tudod dönteni mit csinálj, nem kértél tőle tanácsot. Ez elég rossz jel különben.
3/13 A kérdező kommentje:
Én 22 éves vagyok ő 30.
2017. ápr. 21. 15:50
4/13 anonim válasza:
Reméljük, hogy csak szexet akar, nem pedig a pinyóba zárni..?
5/13 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom miért viselkedhet így, amikor még nem is ismerem.
2017. ápr. 21. 16:07
6/13 anonim válasza:
Azért viselkedik így, mert egy vesztes. Már most irnyítani akar, mert végre van egy h..ülye (bocsánat, illeve egy olyan, akiről azt hiszi, hogy annak nézheti), szóval van egy h..ülye, aki szóba állt vele. Simán kérdezd meg tőle, hogy milyen jogon szól bele, hogy mit csinálj. Aztán elküldheted a...tudod hova. Persze ez csak ajánlás, azt teszel, amit szeretnél, de jóra ne számíts tőle, hidd el, tapasztaltam.
7/13 anonim válasza:
Már a tulajdonának tekint. Akármit is akar szerintem messze kerülendö!
8/13 anonim válasza:
Most így viselkedik, mi lenne akkor,ha már együtt lennétek? Ha nem vagyok indiszkrét, hol tart az ismerkedés? Csak azért érdekel,mert elég húzós,hogy megtiltja neked a másokkal való ismerkedést. Ilyen nincs,amíg nem vagytok együtt ilyesmit nem kérhet.
9/13 A kérdező kommentje:
Még csak beszélünk interneten, még nem találkoztunk. Tudja hogy hogy nézek ki. De személyes találkozó még nem volt. De egyszerűen nem tudom elhinni hogy én egy ilyen fiút valóban érdekelhetek.
2017. ápr. 21. 16:54
10/13 A kérdező kommentje:
Meg úgy szólít, legalábbis üzikben hogy kedvesem stb.
2017. ápr. 21. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!