Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen mit akarhat még mindig tőlem?
Figyelt kérdés
Megmondtam neki világosan hogy hagyjon békén, de még is azóta is írogat facebookon. Azt mondta hogy én senkinek sem kellenék ilyen viselkedéssel. Meg azt s mondta hogy én mire várom hogy időben jöjjön, amikor én is megváratom őt pl. a cipőfelhúzással, kabátfelvétellel.2016. okt. 10. 21:05
1/3 anonim válasza:
Itt inkább az a kérdés, miért állsz szóba egy olyan tirpákkal, aki így beszél veled és miért nem tiltod le a jóannyába' az ilyet.
2/3 anonim válasza:
Miért nem tiltottad le? Nem értem én ezt.
3/3 anonim válasza:
Kicsit hiányos ez a sztori asszem... :D Sejthetjük melyik rész hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!