Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Önző vagyok, felszínes és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önző vagyok, felszínes és szemét ha csak a fiatal és gyönyörű nők érdekelnek?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 21. 15:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem önzőséég és nem felszínesség, ennek a két tulajdonságnak semmi köze hozzá.

Máshonnan kell nézni. 54F vagyok, nőtlen, jó karban, nem csöpögősen, de érzékibb az átlagnál.

Az elmúlt 4 évben 3 18-21 ig bnőm volt.

Hogy hogyan ? Egyszerű :

1. Ha itt olvasgattok, láthatjátok, hogy a 17-20 éves srácok sokan olyan bénák egy egy lányhoz közeledésben, amit egy szép 20-onéves lány nem nyel be sokáig.

2. Szexualitásban gyengédségben ráfigyelésben olyat kaptak tőlem, mint még soha.

3. Ráfigyelésben talán még otthon sem, lelki problémákról nem is tudtak senkivel értekezni, velem igen.

4. Tudtuk, hogy nem nagyunk anagy Ő egymásnak, de mindíg visszataláltak hozzám egy egy eldugott randira, mert hhiányzott a finom gyengédség, érzékiség, nyugodt békés hangulat, kedvesen összebújás.

5. Ami a legfontosabb, én hagytam őket élni, nem volt üzenetzápor-kérdezgetés-kostólgatás-féltékenykedés-számonkérés.

Tudnám folytatni, de lényeg azt hiszem kivehető, érződik.

Persze akinek az 1-es pont nem inge...... bocs.

2017. júl. 6. 05:18
 12/16 anonim ***** válasza:

#11 Ezt a látens-meleg stílust olvasva az általad említett korosztály tagjaként bátran ki merem jelenteni, hogy ezek az "eldugott randik" meg "kedves összebújások" csak a fejedben léteznek 😂😂😂😂

Maximum valami elhízott csúfságot tudok elképzelni, aki a kutyának sem kell, és arra van rászorulva, hogy egy nagyapja korú bácsival szexeljen.

2021. aug. 19. 13:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Figyelj előző, ok, ez a te véleményed, hangoztathatod nyugodtan, rám nincs hatással.

De az én életemet én élveztem eddig végig, ezután is így lesz, család-hitel-iskoláztatás és hasonló társadalmi szokások nélkül. És csak a szép lányok és szép autók érdekeltek. Nem tettem tönkre senki életét, főleg egy két válással kisgyerekekét sem.

Egy percet nem bántam meg a múltamból.

És a lányok szépen jönnek és bújnak, hidd el. Ezt meg én (mi) élvezzük.

Mindenki más meg úgy él ahogy akar.

2021. aug. 31. 07:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem, nem hiszem el 😂😂😂

Egy szép lány nem szorul rá, hogy egy ilyen undorító stílusú vén kéjenccel bújócskázzon, kivéve akinek jó pénzért van hozzá gusztusa. Azt meg máshogy hívják, és nem lennék rá büszke a helyedben...

2021. szept. 1. 21:22
 15/16 anonim ***** válasza:

OK 14, te ezt így látod és gondolod. Én meg máshogy, és megélem, ennyi.

De egy dolgot felejtesz el, ők nem azért teszik, mert "rá vannak szorulva", hanem mert kedvük van hozzá, saját maguktól, belülről fakadóan, érted ?

Nme szerelemből, nem tervezett és mérlegelt párkapcsolat keresésből, hanem egyszerűen vágyból és vágya kielégültetéséből.

Mert vannak még olyan nők, lányok, akik nem mérlegelve és mindent kielemezve élnek-élveznek valamit az életben.

2021. szept. 2. 06:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Jólvan papa, álmodozz tovább. Csak aztán ne felejts el aktus után fizetni a lányoknak, akiknek "kedve van hozzá, saját maguktól, belülről fakadóan".
2021. szept. 24. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!