Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Internetes társkeresőn ismerkedtem egy pasival. 5 évvel idősebb nálam. Beleszól abba, hogy mit csinálok, pedig még nem is találkoztunk.2017. ápr. 21. 09:14
11/22 anonim válasza:
Es nem megy el a talalkozokra meg azt mondja, undi, ha beteg vagy?
12/22 anonim válasza:
Meg is érdemled ha neten ismerkedsz!
13/22 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz...
14/22 anonim válasza:
Fuss menekülj amíg tudsz. Ezek az egyedek hatalmukba tudnak keríteni, önbizalmad lassan a nullával teszik egyenlővé, elhitetik hogy nélkülük levegőt sem tudnál venni...s mindezt úgy, hogy még hibásnak is érzed magad ezért. Tapasztalatból mondom. 2 barátnőmet is így vezette meg egy ilyen beteges pasi. Nekem is volt kapcsolatom olyannal aki birtokolni akart. Folytonos veszekedés és kínlódás volt az egész. Nem éri meg. S ha még csak nem is találkoztatok, sztem vedd rövidre a dolgot.
15/22 anonim válasza:
Hát én ilyen esetben elköszöntem, és nem írtam többet.
16/22 anonim válasza:
Jó lesz vigyázni! Küldd el! Féltőn ölellek!
17/22 anonim válasza:
Szerintem az ilyenek előbb a barátoktól, később a családtól is elmarnak. Menekülj!!!
18/22 anonim válasza:
Ilyen esetben befejezném az ismerkedést.
19/22 A kérdező kommentje:
Egész biztos hogy ilyen lehet? Lehet csak szexet akarna.
2017. ápr. 21. 11:32
20/22 anonim válasza:
Ha meg csak szexet akar, akkor még inkább elfogadhatatlan, hogy a másikat korlátozza. A szexkapcsolatnak pont az a lényege, hogy nem kötelezzük el magunkat, a privát szféránkba nincs a másiknak sem beleszólása, sem rálátása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!