Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz/nyikhaj/alacsony és sovány pasik! Ti sem tudtok magatokra teljes értékű felnőtt férfiként tekinteni, akihez egy nő tudna vonzódni?
nah akkor most irok
170 cm vagy az alatti férfiakat kérdeznék....--ez mind az én kérdéseim, rálehet keresni itt a gyakon.
Amúgy 170 cm vagyok, 2 hónap és 30 éves leszek, szűz vagyok, soha nem volt barátnőm.
170 cm férfiba alacsony, nem is kicsit, 178-180 cm az átlag. Nőbe 168-170 cm
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a nők még arra se méltatják az ekkorákra mint én, hogy ránézzenek. Ha meg rámnéznek, egyből levágom, hogy fujjj törpe, mint néz ez engem, azt az utálatot az arcán nem lehet leírni. Pedig nem vagyok csúnya egyáltalán....de az hogy 170 lettem az egész életemre hatással lett.
Köszönöm apucinak az is 168 cm volt...elvágta az életem rendesen.
14 évesen is ekkora voltam azóta nem nőttem. pedig milyen jó lett volna az életem nekem. 2-3 évet kellett volna még fejlődnöm, de mivel törpe az apám én is az lettem.
Férfiba a 170 cm az kb 1600-1700-as években lehetett átlag
és az csak duma, hogy a mai fiatalok milyen magasak...100 éve is magasak voltak...minden attól függ mekkorák a szülők.
Amúgy a 170 cm magas férfinak eszébe se jusson, hogy gyereket csinál !!! Legyen benne annyi önértékelés, hogy ne akarja már elrontani a fia életét.
Én hittem benne, hogy boldog, jó életem lesz, de be kellett látnom, kb 16 évesen, hogy nekem ennyi volt...soha nem érezhetem igazán, hogy férfi vagyok a rohadt apám miatt.
Nem az a bajom, hogy nem dugtam, mert ha az lenne akkor elmennék prostihoz, hanem az, hogy nem nőttem meg, 14 éves korom óra ekkora vagyok, elképesztő módon megváltozott a személyiségem rossz irányba, gyakorlatilag élő hulla vagyok. Nagyon durván aszociális, el se tudjátok képzelni mennyire. Állandó depresszióba vagyok. Nem mozdulok ki a lakásból csak nagyon muszáj, akkor is a földet nézem vagy kerülöm a tömeget. Ha velem szembe jön magasabb ember átmegyek a másik oldalra...arról meg nem is beszélek, ha meglátok egy jó nőt és magasabb nálam...
Utolsó te beteg vagy.
Én 170 cm magas vagyok, a barátnőm magasabb 2-3 centivel, egy nagyon csinos és okos nőről van szó. Csak akarni kell. A magasaktól sem tartok. Voltam 55-60 kg-s együtéses gyerek, aztán nekiálltam kondizni és küzdősportolni. Most egy szakállas, 75 kg-s jó kondiban lévő srác vagyok, aki egy utcai verekedés során sem igazán kap ki a magasaktól ahogy te mondod. Tegyél magadért, és alacsonyan is lehetsz az élet királya. Kitartáson van a hangsúly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!