Milyen magas lehetek felnőtt koromra?
17 éves vagyok fiú 165 centi magas,apukám 178 centi,anyukám 155,apai ágon:nagypapa:174,nagymama:155,anyai ágon nagypapa 163,nagymama:155,apukám öccse:178 centi,anyukám két fiú testvére:174 és 172 centi
Azt tudom,hogy ezt így nem tudjátok megjósolni.Ha egy jósnő ezt látja akkor kérem válaszoljon!Ha nem,akkor csak annyit írjatok le,ha találkoztatok már hasonlóval nem a magasságot nézve,hanem olyannal,hogy a fiú ennyi idősen még nem érte el a felnőtt kori magasságát,hanem jóval alacsonyabb volt,vagy olyat,hogy volt a családban valaki,aki alacsonyabb volt,és emiatt a gyerekről azt lehetett hinni,hogy csak akkora marad,és később jóval magasabb lett,ha láttatok már hasonlót akkor kérlek írjátok le!Az azért már elég nevetséges lenne,ha még a két nagybátyám is jóval magasabb lett a nagypapámnál,én meg jóval magasabb apával kb.ugyanakkora maradok,nem?
Én úgy veszem észre, hogy az a "szabály", hogy a lány az anyánál átlagosan 5 centivel lesz magasabb, a fiú az apjánál szintén annyival. Nálunk is így van. Anya 170 centi én már 176 lettem, apa 192 cm, tesóm már 198 cm.
Még biztosan nőni fogsz szerintem 1-2 évet, én még 18 éves koromban is nőttem pár centit, bár ez is furcsa, hogy még csak 165 vagy, szerintem eléred azért a 170 centit, de ki tudja mi lesz még, ilyen felállással még nem találkoztam :) Miért foglalkoztat téged ez ennyire?
Utolsó vagyok:
egyébként pont most ugrik be, hogy barátom anyukája is 153 centi körülbelül, az apukája 174, barátom meg 180 cm lett. Hátha ez segít valamit.
Heló én jósnő vagyok xdd Megjósolom, hogy 176 cm leszel :D Az interneten ezernyi magasságkalkulátor van és ott is megnézheted... :) Én a 176-ot itt számoltam ki neked: [link]
Természetesen tévedhet, meg az is lehet hogy nem hiszel neki, mert, hogy őszinte legyek én mindig hülyeségnek találtam az ilyeneket :D Viszont én ismerek egy srácot, aki 17 évesen még csak 159 volt, rá egy-két évvel meg már 179 xdd szóval szerintem ne félj, hogy alacsony leszel, viszont anyukád elég alacsony és ugye ez is befolyásolja a növekedésedet, viszont mostanában egyre magasabbak lesznek a gyerekek, főleg a fiúk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!