Kb. Milyen magas leszek felnőtt ként?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, 173 körül,ha számít most vagyok 63 kg(de ez mindig változik,év elején 46kg voltam). Édes apám 163,édes anyám 150cm.2013. nov. 15. 20:09
1/6 A kérdező kommentje:
Mik segíthetnek nőni? Félek hogy ennyi leszek felnőtt ként is,meg néztem ilyen kalkulációkat neten és annyit ír mint amennyi most vagyok. Meg hát,lehet már az is jó hogy szüleimhez képest elég magasra(úgymond) nőttem.
2013. nov. 15. 20:16
2/6 anonim válasza:
nem tom mi bajod a 173-mal. amúgy még nőhetsz de nem feltétlen. sok kálcium és magnézium. vitamin hegyek, sportolj sokat, egyél rendesen és rendszeresen!! Ezetől nőhetsz még. ha üyesen csinálod akkor még simán 10 centit nőhetsz.
3/6 anonim válasza:
de most 14 évesen kell ennek nekiállnod, ilyenkor a legfejlődőképesebb a szervezet, állj neki futni, gyúrni, nyújtsál sokat! és sok- sok kálcium és magnézium. mert ha a csontjaid nem tudnak nőni akkor csak hízol vagy izmosodsz de nem nősz!!
4/6 A kérdező kommentje:
gyúrni nem akarok, sokan mondták hogy a szervezetem akkor nem a növekedésre hanem az izom épitésre koncentrál. a többi nem hülyeség,mondjuk a preferált sportom a horgászat, az meg nem nagy mozgás.
2013. nov. 17. 16:15
5/6 anonim válasza:
járj úszni vagy valamit mozogj. még gyerek vagy és ezzel kényszerítted fejlődésre a tested.
ha csak ülsz akkor nem fejlődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!