Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az gáz ha nem szexeltem már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha nem szexeltem már több mint 1 éve?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok és valamiért az ismerkedés nem megy,ha megy is akkor is a max barátok lehetünk duma van..Baromira hiányzik már a dolog de nem mehetek oda valakihez hogy gyere szexelni..Külsőmmel nincsen semmi probléma(visszajelzés) csak önbizalmam nincsen.
2017. ápr. 19. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha a külsőddel nincs probléma, akkor miért ne mehetnél oda a buliban ilyen igénnyel valakihez? :D

Viszont felejtsd már el, hogy ez "gáz", elvileg felnőtt párkapcsolatok témakörben vagyunk.

2017. ápr. 19. 14:11
 2/7 anonim ***** válasza:
29%

Nekem nem gáz hogy nem tudsz, én továbbra is tudok barátnőmmel :P

De komolyan mi a francnak van ennyi "ez gáz?" kérdés? Szerintem pont letojja magasról mindenki hogy mit csinálsz magaddal. A saját dolgaidnak próbálj megfelelni kérdező!

24/F

2017. ápr. 19. 14:36
 3/7 anonim ***** válasza:
A Gyakorikérdéseken a huszonéves szüzek körében még így is királynak számítasz. :D Ha barátzónába raknak, akkor túl jófiú vagy és nem mered egyértelműen kimutatni a szándékaidat, fejleszd magad ilyen területen is, hogy ismerkedésnél kicsit "karcosabb", "megosztóbb" legyen a stílusod és a személyiséged (jobb, ha a nők közül páran utálnak, páran pedig odáig vannak érted, mintha mindenki csak semleges jóbarátnak tartana).
2017. ápr. 19. 14:40
 4/7 anonim ***** válasza:

"Az gáz ha nem szexeltem már több mint 1 éve?"

Olyan szóról, hogy MAGÁNÜGY, hallottál már? Vagy itt olvasol róla először? Ki nem sz..rja le, hogy mikor szexeltél utoljára?

Nem ránk tartozik, hanem csakis rád!

Egyébként pedig a bulikban simán össze lehet szedni néhány csaj egyéjszakás kalandra, ha szexre vágysz.

2017. ápr. 19. 14:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Dehogy gaz. Szexre mindig lehet talalni partnert, kapcsolatra valoban nehezebb... jarj el szorakozni es legyel kicsit tokosebb. Mindenhol van olyan csaj/pasi, aki konnyen kaphato
2017. ápr. 19. 15:20
 6/7 A kérdező kommentje:

Soha se voltam még bulizni!!

Hihetetlen tudom de ezvan.

2017. ápr. 19. 16:11
 7/7 anonim ***** válasza:

te rinyálsz.. én soha nem szexeltem és 5 évvel vagyok idősebb nálad..

Ezek után szerintem maradj csöndben!

2017. ápr. 19. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!