Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresőn láttam egy kedves, mosolygós lányt,27 éves, Budapesti. Miért törölte magát? Épp írni akartam neki.
Hátha egy minimális esély van, hogy itt vagy.
Két kép volt rólad, egy közeli, mosolygós, meg egy sötétben készült, kicsit távolabbi. A páratlanon voltál, tegnap törölted magad, amikor írni akartam.
Hát jó kérdés.
Tudom, lehet, hogy talált valakit, de csak pár napig volt fent, az alatt nem hiszem, hogy ki is alakult úgy egy kapcsolat, hogy törölje magát. Még van egy kis esély.
Lehet, hogy csak meggondolta magát valamiért, bármi lehet.
Ne aggódj, majd találsz másikat. Egy idealizált kép tetszett meg úgyis, nem maga a nő. Szinte minden társkeresős nőnek vannak mosolygós fotói, mert a legjobb arcukat akarják mutatni a férfiaknak.
Amúgy meg 99%, hogy nem kaptál volna választ, vagy esetleg egy ilyet: "Ne haragudj, de nem egymást keressük.":)
Honnan a keciből tudjuk mi ezt? :D
Ennyire ne legyél már balfsz
De lehet, hogy köztük volt életed szerelme. Ha ezért törlöd magad, sok lehetőséget elveszel magadtól.
Kitartóbbnak kell lenni.
ezek közül valami:
-összejött valakivel
-eléggé megtuningolták az ego-ját
-senki sem volt elég jó neki
-megcsömörlött attól, hogy a társkeresőn a társkeresők társat keresnek, ezért írtak neki, pedig ő azt várta, hogy csak brad pitt(vagy hasonló) ír neki hogy feleségül venné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!