Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság kellenek még azok a nők, akik nem vágynak felelőtlen kalandokra?
"#7 vajon miért csak azok találnak meg?! vagy inkább miért csak azokat veszed észre..."
Ezt kérdeztem én is, ha tudnám, nem kérdezném.:)
#10,
1. Nem is ezt mondtam, te hikomat, de az tuti, hogy eldicsekszik vele a haveroknak, ha huszonX évesen beakaszt egy fullos 40es MILF-nek.
2. Senki torkán nem akarom letolni a nézetrendszerem, a tudományos, racionális valóság nem hit kérdése, tőlem aztán nyugodtan tagadhatod ideológiai megfontolásból a gravitációt is, attól még meghalsz, ha leugrasz a tizedikről.
3. Ideológiákkal, megalapozatlan, dogmatikus gondolkodással nem tudok mit kezdeni, ezért nem foglalkozok ilyesmivel, meghagyom nektek.
Mint írtam, ezen az oldalon nem lehet senkit látni.Tehát észrevenni sem tudok senkit, csak akkor, ha rám ír.És mindig ua.a típus, aki orgazmushullámra vágyik egy alkalmi kaland keretében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!