Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos férfi ha nem szexuális céllal közeledik és normális intelligens kezdő levéllel kezd akkor nem lesz konkurenciája interneten?
Jaj de cuki vagy. :) Te tényleg elhitted, hogy te voltál az EGYETLEN értelmes férfitársaság nekik?
De édes. :))
Igenis kitűnik, ugyanis a legtöbb tényleg levélszemét, és csak arról szól, hogy szia mizu, vagy hogy szexelek-e pénzért vele vagy ingyen...
DE!!! Normális levél és pszichopata által megfogalmazott "normális" levél között is van különbség. A hétvégén volt egy pali, akinek az első levele pl. normális volt, így válaszoltam is. A második levélben viszont elkezdte sorolni, hogy hány éves kapcsolata volt ezelőtt és miért lett vége és meddig jutottak, majd engem is megkérdezett erről. Én pedig úgy vagyok, hogy egy vadidegennel (akivel ráadásul még nem is találkoztam) nem fogom megosztani azt, hogy az előzővel hónapok óta szakítottam, mert nem akart sem elköltözni otthonról, sem családot még jó 10 évig, hanem élni akart, és azért nincs senkim, mert mindenki szexelni akar, és ugyanilyen sz@r kérdéseket tesz fel nekem, mint ő... Egyrészt nem gondolom, hogy ez rá tartozik, másrészt a múltam az a múltam, a jelenre akarok fókuszálni. Harmadrészt pedig az exet sem szeretném feltétlenül sározni, mert semmi hasznom belőle sem akkor, ha haragban váltunk sem akkor, ha jól váltunk el. Ha sarazom, akkor a leendő előtt vágom magam előtt a fát. Viszont ha azt írom, h "figyi, erről nem szeretnék beszélni, ez a múlt, majd elmondom később, ha már olyan viszonyban leszünk", akkor jönnek a vádaskodó levelek (mint eddig minden ilyen alkalommal, hogy titkolok valamit és "tudta, hogy én is olyan vagyok!!!").
Ha lehet kérem a ffiakat, hogy a "Mióta vagy egyedül? (de különösen az erre épülő "és nem hiányzik a szex?")" kérdéseket kerülje. Ugyanígy a "Miért vagy szingli?" vagy Hogy lehet, hogy egy ilyen lány egyedül van?" kérdéseket is, karöltve a "Mikor volt utoljára kapcsolatod?" kérdéssel.
De ide tartozik az is, hogy attól h szexmentes a levél, mondjuk tele van helyesírási hibával, az is kuka, hiába nem szexuális. Vagy amikor köszönés nélkül csak annyit ír vissza, hogy "Mit dolgozol?" vagy "Mennyit keresel?". Igen..., még mindig "férfiakról" beszélünk...
Ha ezeket valaki levélben nem feszegeti, és tényleg normális, érdeklődő leveleket ír, akkor valóban nyert ügye van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!