Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt elmúltak 24-25 évesek (tehát pl diplomáztak) és nevetségesen keveset keresnek vidéken ( kb. nettó 170 alatt), azoknak van kisebbségi komplexusa, hogy nem mer nőt megszólítani? Nincs bennetek gát?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 17. 13:34
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Én 31 éves tanár vagyok, 5 éves gyakorlattal kapok 173 nettót egy ált suliban. Az ált suli igazgatója 52 éves és 360 at keres. Plusz ugye évente 5-7 milliót lenyúl pályázatokból. Nagyon keveslem az enyémet.
2017. ápr. 17. 14:07
 12/24 anonim ***** válasza:
Nem gondolkodtál még a Budapestre költözésen?
2017. ápr. 17. 14:09
 13/24 A kérdező kommentje:
Ott semmire nem elég a bérem, többet pedig ott sem kapok, mert ez egy országos szintű bérkategória nálunk. Nem úgy van, mint pl egy gépészmérnöknél, hogy itt keres 220-at, Pesten meg multicég és 350 et.
2017. ápr. 17. 14:11
 14/24 anonim ***** válasza:
5 év gyak után keresel 173at és sírsz. Szomszédasszony 30 éve tanár és 180at rak zsebre. Mit rinyálsz? Köze nincs a keresetnek a csajozáshoz.
2017. ápr. 17. 14:13
 15/24 anonim ***** válasza:
23 éves korom óta vagyok a pályán, két diplomával, és 159-et keresek 36 évesen... Nem tudom hol tanítasz, de elárulhatnád... Mennék oda én is...
2017. ápr. 17. 14:20
 16/24 anonim ***** válasza:
Vidéken nettó 170 az bazira átlag feletti kereset.
2017. ápr. 17. 14:22
 17/24 A kérdező kommentje:
Nekem mesterképzésem van, bruttó 255 ezer alapbér a 6 éves szakmai gyakorlatommal (eddig 5 volt, de januártól léptem egyet). Ez nettó 169 ezer ft, plusz 5 ezer ft kompenzáció, hogy hátrányos helyzetű az iskola, sok a roma. Illetve csináljuk az útravaló programot, ez havi (de ugye év végén 8 havi pénzt egyszerre fizetnek majd ki)7 ezer nettót jelent még.
2017. ápr. 17. 14:30
 18/24 A kérdező kommentje:
Plusz jó lenne már osztályfőnöknek lenni, az plusz majdnem 10 ezer nettó pótlékot jelent.
2017. ápr. 17. 14:33
 19/24 anonim ***** válasza:

Nőt megszólítani és a hosszútávú kapcsolat (khüm szerelem) mióta diploma és fizetési igény köteles?

Ne csinálj már nevetséges kifogásokat :D

2017. ápr. 17. 14:45
 20/24 anonim ***** válasza:

Az összegre reflektálva:

Általános iskolai tanárhoz képest még össze is teheted szerintem a 2 kis kezed, ahogy más is írta. Vidéken meg nem rossz az a 170, Pesten sem általános a 200 feletti fizetés diplomával, kivéve ha fejlesztő/informatikus/mérnök vagy. Máskülönben az albérlet árakkal jobban jársz ilyen fizuk mellett, ha vidéken maradsz...

A csajozáshoz meg nem tudom mi köze van a pénznek, ezt tipikusan akkor szokták lobogtatni a férfiak, ha kell valami ürügy nekik, miért nem jön össze, és a valódi problémával nem akarnak foglalkozni, kényelmesebb a pénzre fogni..

Másrészt sokan keresnek ennél kevesebbet vidéken: mit szóljanak akkor a mentősök, tűzoltók, kórházi dolgozók például? ÉS még sorolhatnám.

Meg gondolom tisztában voltál a tanári fizetéssel akkor is, amikor ezt a pályát választottad. Ha meg kevesled a fizetésed, tudsz pályát módosítani. Vagy talán lehetsz te is iskola igazgató egyszer.

2017. ápr. 17. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!