Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külsőségek szempontjából mik jelenthetik a legnagyobb hátrányt a társkeresésben a férfiak számára?
Szerintem a belsőség tud lenni a leghátrányosabb külsőség.
Azaz a rossz stílusérzéktől kezdve, a túlzottan bezárkózó személyiség, önbizalomhiányos testbeszéd -> gyenge kisugárzás
És persze ebből következhet, hogy az ilyen ember elhanyagolja -nem csak a lelkét- a testét is.
Ami kifejezetten genetikai külső jegy, azok közül szerintem a leghátrányosabbak a:
-szélsőségek (túl magas-alacsony, dagi-sovány)
-a nőies vonások (pl széles csípő)
-az általában csúfító tényezők (nagy fül-orr, aszimmetrikus arc,...)
Ezek zárhatják ki a jelöltek legnagyobb részét talán.
Ezt férfiként mondom.
Engem is aggasztanak a válaszok, és valóban ezek után még egy csomó máson el lehet bukni.
Én végleg feladom :(
neten az életkor.
lehetsz adonisz,vagy nézhetsz ki úgy mint the rock,vin diesel,vagy brad pit,de ők 40es fickók,jó fizikummal.
megnézni szeretik az ilyet,elsőre tetszik is nekik,de a második gondolatuk,hogy szemét gonosz aljas perverz vagy mert 20on éves csajt akarsz 35-40 évesen.
élőben viszont érdekes mód nem áll fenn ez az aggodalmuk,csak neten.
- nálam alacsonyabb (170 cm vagyok)
- kövér
- öltözködésre igénytelen, stílustalan
- higiéniára igénytelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!