Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Külsőségek szempontjából mik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külsőségek szempontjából mik jelenthetik a legnagyobb hátrányt a társkeresésben a férfiak számára?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 16. 21:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
a fentiek a nagy hátrányok de a közepes meg a kis hátrányok is végzetesek tehát nem dőlhetnek hátra akikre nem jellemzők a már előzőleg leírtak
2017. ápr. 16. 21:56
 12/20 anonim ***** válasza:
Akkor én totál esélytelen vagyok, nekem csak a farkam jó :D
2017. ápr. 16. 22:07
 13/20 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem a belsőség tud lenni a leghátrányosabb külsőség.

Azaz a rossz stílusérzéktől kezdve, a túlzottan bezárkózó személyiség, önbizalomhiányos testbeszéd -> gyenge kisugárzás

És persze ebből következhet, hogy az ilyen ember elhanyagolja -nem csak a lelkét- a testét is.

Ami kifejezetten genetikai külső jegy, azok közül szerintem a leghátrányosabbak a:

-szélsőségek (túl magas-alacsony, dagi-sovány)

-a nőies vonások (pl széles csípő)

-az általában csúfító tényezők (nagy fül-orr, aszimmetrikus arc,...)

Ezek zárhatják ki a jelöltek legnagyobb részét talán.

Ezt férfiként mondom.

2017. ápr. 16. 22:25
 14/20 anonim ***** válasza:
22%

Engem is aggasztanak a válaszok, és valóban ezek után még egy csomó máson el lehet bukni.

Én végleg feladom :(

2017. ápr. 16. 22:26
 15/20 anonim ***** válasza:
93%
Talán a herék és a farok hiánya.
2017. ápr. 16. 22:33
 16/20 anonim ***** válasza:
35%
Igénytelenség (sárga fogak, zsíros haj), alkatbeli dolgok (túl vékony, túl kövér), higiénia hiánya (szagok...), jellegtelen vagy rideg arcvonások, karizma teljes hiánya.
2017. ápr. 16. 22:40
 17/20 anonim ***** válasza:
77%
Nálam már a ritka hajúak is mindig kiestek a rostán,nem,hogy a kopaszodóak.Nem,nincs 5 szál spagettihajam,sok,hullámos hajam van.Ha valakinek nagyon csálék a fogai,nálam egyértelműen kuka,ha már nekem is volt fogszabályzóm.Vagy ha látszik,hogy nem mos fogat rendszeresen,pl. lepedékes.Na,az is visszataszító és sok magyar pasiban láttam ilyen példát.
2017. ápr. 16. 22:50
 18/20 anonim ***** válasza:
(Amikor kövérségről beszéltek, odaírhatnátok egy számot vagy még jobb, linkelhetnétek egy képet, hogy tudjuk, mitől számít valaki kövérnek. Köszi.)
2017. ápr. 16. 23:05
 19/20 anonim ***** válasza:
7%

neten az életkor.

lehetsz adonisz,vagy nézhetsz ki úgy mint the rock,vin diesel,vagy brad pit,de ők 40es fickók,jó fizikummal.

megnézni szeretik az ilyet,elsőre tetszik is nekik,de a második gondolatuk,hogy szemét gonosz aljas perverz vagy mert 20on éves csajt akarsz 35-40 évesen.

élőben viszont érdekes mód nem áll fenn ez az aggodalmuk,csak neten.

2017. ápr. 17. 02:01
 20/20 anonim ***** válasza:

- nálam alacsonyabb (170 cm vagyok)

- kövér

- öltözködésre igénytelen, stílustalan

- higiéniára igénytelen

2017. ápr. 17. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!